Dan Şucu, pus la punct de patronul CFR: Replică tăioasă pentru noul acţionar al Rapidului

Dan Şucu, pus la punct de patronul CFR: Replică tăioasă pentru noul acţionar al Rapidului

Dan Şucu speră să câştige campionatul din postura de acţionar al clubului Rapid

Nici n-a apărut bine în fotbal că patronul de la Mobexpert, cooptat în acţionariatul clubului giuleştean, şi-a şi făcut nişte duşmani.

Dan Şucu a avut o conferinţă de prezentare în care, mai întâi, s-a luat de clubul Sepsi, după cum Adevărul a scris aici, iar apoi şi-a îndreptat atenţia spre campioana CFR Cluj. 
 
Când s-a referit la formaţia din Gruia, omul de afaceri a pus sub semnul întrebării situaţia financiară a clubului. Şi a spus, răspicat, că deşi activează de ani buni în lumea afacerilor, n-a auzit până acum de Neluţu Varga, omul din spatele CFR-ului.
 
După ce a văzut declaraţia dată de Şucu, patronul CFR-ului a venit cu o replică tăioasă, potrivit Prima Sport.
 
Ce a spus Neluţu Varga?
 
*Dacă nu ştie cine este «domnul Varga» îi recomand să o întrebe pe soţia dânsului (n.r. râde). Am ales mereu Ethan Allen (n.r. firma soţiei lui Dan Şucu), nu Mobexpert. Poate asta l-a deranjat.
 
*«Domnul Varga» are afaceri în 17 ţări, poate, de aceea, nu mă cunoaşte domnul Şucu. Probabil, dânsul crede că mediul de afaceri este doar în Bulgaria şi România (n.r. – unde activează Mobexpert). Nu e frumos să mă subestimeze, eu nu fac aşa ceva. 
 
*Nu înseamnă nimic faptul că dânsul nu a auzit de mine. Probabil, i s-a urcat la cap, de la «Imperiul Căţeluşilor» (n.r. – Dan Şucu face parte din juriul emisiunii Imperiul Leilor), crede că este «leu», dar nu este aşa.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările