Reglare de conturi în stil mafiot la Vaslui. A fost identificat autorul incendierii unui Porsche Cayenne

Reglare de conturi în stil mafiot la Vaslui. A fost
identificat autorul incendierii unui Porsche Cayenne

Automobilul de lux a fost distrus în proporţie de 75% FOTO vremeanoua.ro

Poliţiştii vasluieni au reţinut un bărbat de 34 de ani sub acuzaţia de distrugere. Acesta este suspectat că a incendiat un autovehicul de lux după ce s-a certat cu fratele proprietarului maşinii, răzbunându-se astfel pe acesta.

După trei săptămâni de cercetări, poliţiştii din Vaslui l-au identificat şi reţinut pe autorul incendierii unei maşini de lux care fusese parcată în faţa unui bloc din oraş.

Maşina, un Porsche Cayenne, aparţine unei femei din municipiul Vaslui care este stabilită  în Italia. Fratele proprietarului autovehiculului s-a plimbat cu  autoturismul de lux, iar ulterior a intrat într-o dispută cu un vasluian cunoscut cu antecedente penale într-un bar din oraş.

“În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui, s-a stabilit faptul că pe fondul unui conflict spontan avut anterior cu apelantul, la un local de alimentaţie publică, bărbatul în vârstă de 34 din ani ar fi incendiat autoturismul parcat în faţa domiciliului persoanei vătămate. În urma incendiului, autoturismul a fost distrus în proporţie de 75%, totodată fiind cauzate avarii şi la faţada blocului unde s-a produs incendiul. Prejudiciul cauzat prin comiterea faptei este estimat la 35.000 lei”, au precizat reprezentanţii IPJ Vaslui.

Poliţiştii l-a reţinut pe bărbatul de 34 de ani pentru 24 de ore sub acuzaţia de distrugere.  Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea luării unei măsuri preventive.  

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Bărbatul care a incendiat o casă şi şi-a lăsat pe drumuri rudele care-l primiseră de milă a fost reţinut. Anterior dăduse foc şi casei părinteşti

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările