Bărbatul care a incendiat o casă şi şi-a lăsat pe drumuri rudele care-l primiseră de milă a fost reţinut. Anterior dăduse foc şi casei părinteşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: ISU Argeş
Foto: ISU Argeş

Bărbatul care a incendiat marţi casa rudelor la care locuia, din milă, a fost reţinut. Individul nu e la primul incendiu provocat. Propria sa locuinţă, casa părintească, s-a făcut scrum, anul trecut, după ce i-a dat foc. Miercuri va fi prezentat Parchetului de lângă Judecătoria Costeşti.


Găzduit de rude după ce şi-a incendiat propria locuinţă, un piroman din Argeş a dat foc şi casei binefăcătorilor săi -rudele care i-au oferit un acoperiş deasupra capului.

S-a întâmplat în comuna argeşeană Hârseşti, când proprietarii s-au trezit cu agoniseala de-o vaţă în flăcări.

    

"În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere prin incendiere.

După efectuarea cercetărilor şi în urma administrării probatoriului, în cursul după-amiezii de ieri, bărbatul de 57 de ani, bănuit de săvârşirea faptei, a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costeşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive", precizează, miercuri, IPJ Argeş.

A dat foc şi casei părinteşti

Anul trecut, pe fondul unor certuri în familie, bărbatul a incendiat o altă casă în care locuia, cea părintească, supărat că trebuie să o împartă cu sora.

S-a ales cu dosar penal şi fost condamnat cu suspendare. Ulterior însă a suferit un accident. Bolnav şi fără un acoperiş deasupra capului, a fost primit să locuiască într-o odaie din casa unor rude modeste - o familie cu copii, pe care, marţi, a lăsat-o pe drumuri după ce a dat foc casei în care se aflau patru butelii.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Pompierii au scos la timp buteliile, prevenind o explozie de proporţii şi au stins incendiul.

Un bărbat a dat foc intenţionat casei unei familii care îi pusese la dispoziţie locuinţa. Înăuntru erau patru butelii
Un bărbat a dat foc intenţionat casei unei familii care îi pusese la dispoziţie locuinţa. Înăuntru erau patru butelii

"Flăcările s-au menifestat violent la casa tip parter de aproximativ 70 mp. (...)

Paramedicii SMURD au asistat medical la faţa locului cei doi proprietari, un bărbat şi o femeie, care au suferit atac de panică", preciza, marţi, ISU Argeş.

Proprietarii n-au reuşit să mai salveze mare lucru din bunurile aflate în casă. Foarte afectaţi sunt copiii, care şi-au pierdut hainele, ghiozdane jucăriile şi laptopul. 

Vă recomandăm să mai citiţi:

Un bărbat a dat foc intenţionat casei unei familii care îi pusese la dispoziţie locuinţa. Înăuntru erau patru butelii

Ajutoare de urgenţă pentru sprijinirea familiilor afectate de inundaţiile din Argeş

Piteşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite