Doi turişti s-au pierdut în Parcul Naţional Munţii Măcinului

Doi turişti s-au pierdut în Parcul Naţional Munţii Măcinului

Echipe mixte de căutare FOTO ISU

Mai mulţi pompieri, jandarmi şi poliţişti au făcut echipă pentru căutarea a doi turişti care s-au pierdut în Parcul Naţional Munţii Măcinului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că s-a rătăcit în Parcul Naţional Munţii Măcinului, plecând din zona localităţii Nifon.
 
Iniţial, bărbatul a fost însoţit de o persoană de sex feminin în vârstă de 23 ani, care nu a mai putut continua traseul şi a rămas în aşteptare.
 
Şapte salvatori din cadrul Detaşamentului  de pompieri Tulcea cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD au pornit imediat în căutarea celor doi.
 
Femeia a fost găsită de echipa de căutare mixtă în apropierea localităţii Nifon, iar bărbatul în vârstă de 26 ani a fost găsit în zona localităţii Greci de  către agenţii postului de Poliţie Greci. Ambele persoane sunt în afara oricărui pericol şi nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.
 
Echipele de căutare au fost formate din pompieri, 4 agenţi  din cadrul posturilor de Poliţie Greci şi Hamcearca, 2 jandarmi din cadrul Detaşamentului 3 Jandarmi Măcin şi 1 lucrător al Ocolului Silvic Nifon.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările