Unde-i lege, nu-i tocmeală: „V-am adus bon pe bacşiş. Ştiu că e amuzant, dar...”

Unde-i lege, nu-i tocmeală: „V-am adus bon pe bacşiş. Ştiu că e amuzant, dar...”

Bon de bacşiş la un bar din Timişoara FOTO Alexandra Palconi

„V-am adus bon pe bacşiş. Ştiu că e amuzant, dar...". Aşa sună mesajul timişorencei Alexandra Palconi, care a postat pe Facebook bonul primit pentru ciubucul lăsat la o cafenea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Alexandra Palconi din Timişoara a avut de plătit 21,40 lei, pentru două ape plate la 0,33 (11,60 lei) şi un un mix de suc natural (9,80 lei). La final, a urmat plata pentru cele consumate. Chelneriţa Raluca i-a înmânat clientei obişnuitul bon fiscal.
 
Alexandra Palconi a dorit însă să lase bacşiş 3,60 lei, pentru a plăti o sumă fixă. Conform noilor reglementări privind impozitarea ciubucurilor, chelneriţa a revenit cu încă un bon fiscal, pe care era specificată suma 3,60 lei cât şi termenul „bacşiş”.

S-a întors chelneriţa la masa noastră cu restul de plată. <V-am adus şi bonul pentru bacşiş. Ştiu că e amuzant, dar...>, ne-a spus chelneriţa. Uitasem complet de asta. Ne-a luat prin surprindere şi prima reacţie a fost, într-adevăr, să râdem", ne-a declarat Alexandra Palconi.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările