Investiţii de aproximativ 11 milioane de euro în Spitalul Judeţean din Timişoara

Investiţii de aproximativ 11 milioane de euro în Spitalul Judeţean din Timişoara

Spitalul Judeţean din Timişoara va beneficia de un „upgrade”. FOTO: Arhivă

Conform autorităţilor judeţene, principalul spital al zonei va beneficia, în 2014, de investiţii importante, Ambulatoriul şi Urgenţele de la Spitalul Judeţean urmând să fie renovate şi dotate cu aparatură de ultimă generaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

În plus, proiectul care va fi finanţat în mare parte din fonduri europene prevede şi realizarea unui heliport în apropierea secţiei de Urgenţe a spitalului. „11 milioane de euro vor intra în Spitalul Judeţean Timişoara. Proiectul presupune modernizarea în totalitate a secţiei de Primiri Urgenţe, inclusiv partea de Ambulatoriu. Sunt bani europeni şi cred eu că face foarte mult bine spitalului. În acest proiect intră şi heliportul”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin. Elicopterul SMURD care deserveşte zona de vest a ţării, inclusiv judeţul Timiş are centrul de comandă la Arad.
 
Ultima lucrare de amploare finalizată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoara a fost izolarea termică şi renovarea exterioară a clădirii principale, lucrare terminată în 2013.
 
Citeşte şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: