Efectul palmierilor din Timişoara: joc pe internet cu primarul şi nuci de cocos

Efectul palmierilor din Timişoara: joc pe internet cu primarul şi nuci de cocos

Câţiva timişoreni au făcut duminică plajă lângă palmieri. FOTO: Vali Silaghi

Un site de umor a creat un joc în care Nicolae Robu trebuie să se ferească de nuci de cocos care cad din doi palmieri. Jocul "CocoRobu" a devenit rapid "viral" printre utilizatorii de internet din Timişoara, dar nu numai.

Jocul este foarte simplu, cu o grafică asemănătoare cu cea a micilor jocuri portabile de la începutul anilor '90. Jucătorul controlează un portret a primarului, pe care trebuie să îl mute pentru a-l feri din calea nucilor de cocos care cad din palmieri. Daca nucile de cocos îl lovesc, se aude vocea primarului Timişoarei care spune “eu nu sunt cărunt!”.
 
Săptămâna trecută, edilii au instalat în zona centrală a oraşului, de la Hotel Continental până la rondoul din faţa Liceului MIU, 40 de palmieri. Investiţia de 10.000 de euro nu a fost privită cu ochi buni de toţi timişorenii, iar o parte dintre aceştia au ales să-şi manifeste nemulţumirea, duminică, într-un mod inedit: ieşind ca la iarbă verde în umbra palmierilor recent "plantaţi" în zona centrală a Timişoarei.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările