Aşa se conduce pe autostrada inaugurată în 2017. Traficul rutier a fost scos din oraşul Făget şi comuna Dumbrava VIDEO

Aşa se conduce pe autostrada inaugurată în 2017. Traficul rutier a fost scos din oraşul Făget şi comuna Dumbrava VIDEO

Autostrada Lugoj - Deva.

De mai bine de o săptămână se poate circula pe primul tronson din lotul II al autostrăzii care leagă Lugoj şi Deva. Puteţi vedea un video cu traseul de 17 kilometri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inaugurarea primului tronson al lotului II din autostrada care leagă judeţele Timiş şi Hunedoara (Lugoj-Deva), pe o lungime de 17 kilometri, înseamnă scoaterea traficului rutier din oraşul Făget şi din comuna Dumbrava. 
 
Începând din 6 martie se poate circula pe drum rapid de la frontiera cu Ungaria, de la Nădlac, spre Arad, Timişoara şi Lugoj, iar de acolo până în dreptul localităţii Margina. 
 
Puteţi vedea mai jos un video cu drumul rapid inaugurat recent, pe ruta Traian Vuia-Margina, realiyat de Iulian Sofronie şi urcat pe canalul Youtube.
 
De la Margina se construieşte acum al doilea tronson, de 13 kilometri, care va merge până la Coşeviţa. Aici se află limita dintre judeţele Timiş şi Hunedoara. 
 

 
Lotul II Lugoj-Deva este construit de asocierea Salini Impregilo SpA şi S.E.C.O.L, iar valoarea contractului încheiat în octombrie 2013 este de 562,73 milioane lei, fără TVA, din care 85 la sută reprezintă finanţare de la Uniunea Europeană.
 
Alte două tronsoane ale autostrăzii, aflate deja în judeţul Hunedoara, se află în şantier. Autostrada Lugoj-Deva va avea, în final, o lungime de 99,5 kilometri. 

Citiţi şi:

Imagini filmate din avion cu singura porţiune de autostradă ce ar putea fi inaugurată în România, în 2016 VIDEO

Veste bună pentru şoferi. Încă 15 kilometri din autostrada Vestului aşteaptă să fie deschişi


FOTO Cum arată frontiera cu Ungaria de pe Autostrada Vestului. Imagini din singurul loc în care poţi ajunge din România în Occident pe autostradă

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările