Anchetatorii au stabilit că a fost alarmă falsă la fabrica din Timişoara, unde un apel la 112 anunţa prezenţa a trei bombe artizanale

Anchetatorii au stabilit că a fost alarmă falsă la fabrica din Timişoara, unde un apel la 112 anunţa prezenţa a trei bombe artizanale

Un bărbat a anunţat la 112 că au fost amplasate trei bombe artizanale FOTO: news.ro

Aproximativ 800 de persoane din schimbul al doilea au fost evacuate, vineri seara, din fabrica Continental Anvelope din Timişoara, după ce un bărbat a anunţat la numărul de urgenţe 112 că au fost amplasate trei bombe artizanale în incinta fabricii.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Anchetatorii au stabilit, vineri seară, că a fost vorba despre o alarmă falsă cu bombă la fabrica Continental Anvelope din Timişoara şi au retras forţele de ordine care au intervenit.

Potrivit anchetatorilor, nu a fost găsită vreo bombă la sediul fabricii Continental Anvelope din Timişoara şi nu există niciun fel de pericol, astfel că angajaţii care au fost evacuaţi, se vor putea întoarce la lucru.

Mai multe echipaje de Politie, S.A.S.- Grupa Pirotehnică şi forţe SRI au ajuns la faţa locului şi au început imediat să caute prin halele fabricii.

Poliţiştii încearcă să dea de urma celui care a sunat la numărul de urgenţe 112 pentru a da alarma cu bombă. Acesta riscă o amendă de 1000 - 5000 lei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Timiş, Aurora Voicilă, a declarat pentru News.ro că alarma a fost dată, vineri seara, iar la faţa locului s-au deplasat numeroase forţe.
 
„Am fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că la o fabrică din Timişoara sunt amplasate trei bombe artizanale. La faţa locului sunt prezente efective de Poliţie, SAS - Gruparea pirotehnică şi forţe SRI pentru a efectua verificări. Au fost evacuate aproximativ 800 de persoane care lucrau în schimbul al doilea", a declarat Aurora Voicilă.
 
Este vorba despre fabrica Continental Anvelope din Timişoara care funcţionează în acest oraş încă din anul 2000 şi care are peste 2.500 de angajaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: