Ce spune soţia lui Greblă despre rochiile oferite de finul Ion Bârcină, care sunt considerate de DNA drept foloase necuvenite

Ce spune soţia lui Greblă despre rochiile oferite de finul Ion Bârcină, care sunt considerate de DNA drept foloase necuvenite

Mihaela Greblă sursa: facebook

Avocata Mihaela Greblă, soţia judecătorului Curţii Constituţionale a României Toni Greblă, nu îşi mai aminteşte de rochiile primite de la Ion Bîrcină, finul ei, care sunt considerate de DNA drept foloase necuvenite.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Mihaela Greblă, soţia judecătorului CCR, a spus că nu ştie nimic de ancheta care se derulează şi nu îşi aminteşte de rochiile de care vorbesc procurorii DNA: „Nu ştiu absolut nimic. Eu, în general, îmi cumpăr singură rochiţele şi nu mi le cumpăr de aici. Când mă duc în Turcia, în concediu, de acolo îmi cumpăr rochiţele. E o aberaţie. De unde să ştiu eu de nişte rochiţe? O fi fost atunci când am fost naşi la fetiţă. Îmi mai aducea cadou atunci când pleca în străinătate. Nu l-am mai văzut pe Bârcină de multă vreme. Noi am fost naşi la fata care s-a despărţit în urmă cu mai mult timp. A fost o nuntă fără obligaţie“.
 
Averea familiei Greblă 
 
Greblă şi soţia sa deţin în Târgu Jiu un teren cumpărat în anu 1997 şi o vilă în suprafaţă de 180 metri pătraţi, aflate lângă Coloana «fără de Sfârşit». Familia Greblă mai deţine în Târgu Jiu o garsonieră de 24 de metri pătraţi, cumpărată în 1993, şi două autoturisme: un Peugeot, din 2003 şi un Hyundai ix35, fabricat în 2010. În conturi, acesta deţine 70.000 de lei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările