Ce spune soţia lui Greblă despre rochiile oferite de finul Ion Bârcină, care sunt considerate de DNA drept foloase necuvenite

0
0
Mihaela Greblă sursa: facebook
Mihaela Greblă sursa: facebook

Avocata Mihaela Greblă, soţia judecătorului Curţii Constituţionale a României Toni Greblă, nu îşi mai aminteşte de rochiile primite de la Ion Bîrcină, finul ei, care sunt considerate de DNA drept foloase necuvenite.

Mihaela Greblă, soţia judecătorului CCR, a spus că nu ştie nimic de ancheta care se derulează şi nu îşi aminteşte de rochiile de care vorbesc procurorii DNA: „Nu ştiu absolut nimic. Eu, în general, îmi cumpăr singură rochiţele şi nu mi le cumpăr de aici. Când mă duc în Turcia, în concediu, de acolo îmi cumpăr rochiţele. E o aberaţie. De unde să ştiu eu de nişte rochiţe? O fi fost atunci când am fost naşi la fetiţă. Îmi mai aducea cadou atunci când pleca în străinătate. Nu l-am mai văzut pe Bârcină de multă vreme. Noi am fost naşi la fata care s-a despărţit în urmă cu mai mult timp. A fost o nuntă fără obligaţie“.

Averea familiei Greblă 

Greblă şi soţia sa deţin în Târgu Jiu un teren cumpărat în anu 1997 şi o vilă în suprafaţă de 180 metri pătraţi, aflate lângă Coloana «fără de Sfârşit». Familia Greblă mai deţine în Târgu Jiu o garsonieră de 24 de metri pătraţi, cumpărată în 1993, şi două autoturisme: un Peugeot, din 2003 şi un Hyundai ix35, fabricat în 2010. În conturi, acesta deţine 70.000 de lei.

Târgu-Jiu


Ultimele știri
Cele mai citite