Incendiu puternic în Ialomiţa. O femeie a sfârşit carbonizată în propria locuinţă

Incendiu puternic în Ialomiţa. O femeie a sfârşit carbonizată în propria locuinţă

Incendiul a fost stins de pompieri după două ore de intervenţie FOTO ISU Ialomiţa

O femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani a fost găsită carbonizată de pompierii care au venit să stingă incendiul care a cuprins o locuinţă din comuna Ciocârlia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Intervenţia a avut loc în seara zilei de miercuri, 22 iunie, în comuna Ciocârlia, unde echipajele au acţionat pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuinţă şi o anexă. 

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Urziceni, cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Salvatorii au fost sprijiniţi şi de membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din comună.

Pentru lichidarea incendiului, dar şi pentru îndepărtarea efectelor negative, forţele de intervenţie au acţionat aproximativ două ore.

De asemenea, salvatorii au acordat măsuri de prim ajutor pentru o persoană, fără a fi necesar transportul la spital. Flăcările au distrus acoperişul locuinţei pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi, doi metri cubi de lemn de foc şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi .

Din nefericire, la locul intervenţiei a fost găsită o victimă carbonizată, o femeie în vârstă de aproximativ 70 de ani.  Conform ISU Ialomiţa, cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind foc deschis în spaţii deschise.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările