O locomotivă a luat foc în zona Gării Videle. Aproximativ 250 de călători s-au autoevacuat VIDEO

0
0
Captură video
Captură video

Incendiul s-a manifestat la întreaga locomotivă şi a afectat parţial şi un vagon de călători. Aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat.

UPDATE: CFR Călători transmite că „miercuri, 22 iunie, la trenul IR 349 care circulă pe ruta Bucureşti Nord (plecare 13:25) - Arad s-a produs un început de incendiu la locomotivă, la intrarea în staţia Videle. Personalul feroviar a acţionat conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii, avizând serviciul 112 şi acţionând cu stingătoarele din dotare. Echipa de intervenţie specială s-a deplasat la faţa locului şi a luat toate măsurile necesare pentru limitarea efectelor începutului de incendiu. Siguranţa şi securitatea celor 250 de pasageri şi a personalului propriu nu au fost puse în pericol".

UPDATE: Toate persoanele au fost transportate în gara Videle cu şapte microbuze (unul al ISU TR şi şase asigurate de autorităţile locale din Videle şi Blejeşti).

Potrivit ISU Teleorman, incendiul a izbucnit miercuri, 22 iunie, la o locomotivă electrică aflată în zona de triaj a gării Videle.

La faţa locului au ajuns mai multe autospeciale de stingere, un echipaj SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

„Aproximativ 250 de persoane s-au autoevacuat din trenul de persoane, niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, transmite ISU.

Incendiul s-a manifestat generalizat la locomotiva electrică a trenului şi a afectat parţial şi un vagon de călători.

Focul este localizat, pompierii acţionând acum pentru lichidarea sa.

Sursa video: ISU Teleorman

Vă recomandăm şi: 

Bănci inteligente, în Alexandria. Primar: „Vă rog să nu le distrugeţi“

Bacalaureat 2022 Teleorman. Peste 1.800 candidaţi s-au înscris la examen

Alexandria


Ultimele știri
Cele mai citite