Crimă macabră în Sibiu. Şi-a tranşat amicul de pahar şi l-a aruncat, într-un sac, în râul Cibin

Crimă macabră în Sibiu. Şi-a tranşat amicul de pahar şi l-a aruncat, într-un sac, în râul Cibin

Crimă macabră în Sibiu - tranşat şi aruncat în Cibin de amicul de pahar - imagine generică Foto protv ro

Cadavrul căutat în râul Cibin aparţine unui bătrân de 72 de ani care, din datele de până acum, a fost tăiat în bucăţi de către un amic de băutură, reţinut de anchetatorii din Sibiu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Joi, 25 februarie, a fost anunţată public o operaţiune de căutare a cadavrului unui bărbat din Sibiu dat dispărut de familie în urmă cu o săptămână. 
 
Cercetările însă durează de mai multe zile, de când criminaliştii care au intrat pe fir au aflat că ultima dată a fost văzut alături de un amic cu 14 ani mai tânăr. 
 
Cei doi pensionari s-au întâlnit la un pahar în casa criminalului, după care nu se mai ştie nimic despre bărbatul dat dispărut. 
 
Totul s-ar fi petrecut în cartierul Reşiţa din Sibiu, de unde au şi început căutările. 
 
Pe fondul alcoolului, bărbaţii s-ar fi luat la harţă, iar cel mai tânăr şi-a omorât amicul. 
 
Totul s-a petrecut în miez de noapte. Ca să scape de urme, criminalul şi-a tranşat victima în bucăţi, pe care le-a pus într-un sac. Cu bicicleta l-a transportat până pe malul râului Cibin, unde l-a aruncat în apă pe bucăţi.
 
Până la această oră nu a fost descoperit decât trunchiul, care se bănuieşte că ar fi al victimei. 
 
Deşi nu-şi recunoaşte fapta, criminalul a fost reţinut de poliţişti de joi, 25 februarie, fiind dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, pentru ca vineri, 26 februarie, să fie prezentat unui judecător de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
 
Potrivit unor surse ale publicaţiei locale „Ora de Sibiu”, criminalul a declarat că prietenul său s-a împiedicat şi a căzut în Cibin. Aceleaşi surse au mai precizat că asasinul seamănă izbitor cu criminalul din Caracal - Gheorghe Dincă. 
 
Alte surse susţin că bărbatul ar fi declarat că beat fiind nu-şi mai aminteşte prea multe despre ce s-a întâmplat în fatidica noapte. Doar că şi-a găsit prietenul prăbuşit şi când a realizat că e mort a decis să scape de trupul neînsufleţit.
 
Este a doua crimă petrecută în luna februarie în municipiul Sibiu. În ajun de Ziua Îndrăgostiţilor, pe 13 februarie, un bărbat de 42 de ani şi-a omorât fosta iubită, de 30 de ani, în urma unui scandal aprig. Crima s-a petrecut în Cartierul Arhitecţilor. Bărbatul avea să declare ulterior că femeia a fost cea care l-a atacat cu un cuţit în scara blocului în care locuiau amândoi, deşi aceasta avea un ordin de protecţie împotriva lui după o despărţire petrecută tot cu scandal. După crimă a fugit în Deva, la rude care l-au convins să se predea. 
 
Vă mai recomandăm şi: 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările