Biletul de intrare la Filarmonica din Sibiu costă o floare. Cine donează o muşcată sau o petunie, are acces liber

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sala de spectacole a Filarmonicii din Sibiu FOTO sibiucityapp
Sala de spectacole a Filarmonicii din Sibiu FOTO sibiucityapp

Florile primite vor fi folosite la decorarea sălii de spectacole „Thalia” a Filarmonicii sibiene. Sunt acceptate doar flori vii, în ghivece, în special petunii curgătoare sau muşcate.

Fiecare spectator care va dona, începând din 1 martie, o muşcată sau o petunie curgătoare pentru decorarea Sălii Thalia din Sibiu, unde este şi sediul Filarmonicii de Stat, va primi în schimb un bilet pentru evenimentele organizate aici, informează un comunicat de presă transmis de Filarmonica din Sibiu.

"Din 1 martie, fiecare sibian care va aduce o muşcată sau o petunie curgătoare va primi în loc un bilet pentru unul din evenimentele organizate de Filarmonica Sibiu în luna martie. Florile vor împodobi terasele şi faţada Sălii, contribuind astfel - asemeni Thaliei - la transformarea acestui spaţiu într-unul vesel şi înfloritor", se precizează în comunicatul Filarmonicii Sibiu.

Potrivit sursei citate, în luna martie vor avea loc la Sala Thalia, 10 evenimente muzicale. Programul complet este disponibil pe site-ul filarmonicasibiu.ro, în aplicaţia Filarmonica Sibiu şi pe pagina oficială de Facebook.

Proiectul „O floare pentru Thalia” este realizat în parteneriat cu Teatrul Naţional Radu Stanca din Sibiu şi Şcoala Populară de Arte şi Meserii "Ilie Micu". Evenimentul este realizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Sibiu. 

Vă recomandăm şi:

Cascada îngheţată din Apuseni. Imagini spectaculoase cu uriaşul acoperit de gheaţă FOTO

Soprana Angela Gheorghiu va susţine un concert caritabil pentru muzicienii de la Metropolitan Opera VIDEO

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite