Calvarul unui bărbat ars, trecut prin trei spitale şi mort după şase luni de la prima internare. Acuzaţiile dure ale familiei 4

Iulian Ienea, 41 de ani, a ajuns la spital în 18 octombrie 2018 cu arsuri de gradele III şi IV pe o treime din corp. Bărbatul a murit în aprilie 2019, iar de atunci familia sa aşteaptă răspunsuri la plângerile pentru malpraxis făcute la adresa Spitalului Judeţean Reşiţa, susţinând că Iulian a murit din cauza infecţiilor nosocomiale.

Calvarul unui bărbat ars, trecut prin trei spitale şi mort după şase luni de la prima internare. Acuzaţiile dure ale familiei Vezi comentarii 4

Cum s-a implicat Armata în salvarea unei clădiri excepţionale din Băile Herculane. Investiţia totală: 7,6 milioane de euro

Cum s-a implicat Armata în salvarea unei clădiri excepţionale din Băile Herculane. Investiţia totală: 7,6 milioane de euro

Încă o clădire simbol din Băile Herculane îşi va schimba total aspectul. Este vorba despre Pavilionul 6, de lângă statuia lui Hercule, una dintre cele mai frumoase şi importante clădiri de patrimoniu din centrul staţiunii bănăţene. Până în 1960, în această clădire a funcţionat un sanatoriu militar care a purtat numele Regelui Ferdinand I.

Copii orfani traficaţi sexual după ce au fost păcăliţi că vor fi înfiaţi. Minciuna oribilă a abuzatorului: „Fiecare copil merită o şansă la viaţă“

Copii orfani traficaţi sexual după ce au fost păcăliţi că vor fi înfiaţi. Minciuna oribilă a abuzatorului: „Fiecare copil merită o şansă la viaţă“

Trafic de minori, pornografie infantilă şi sex cu minori (proveniţi din centrele de plasament din Reşiţa) sunt faptele reţinute în sarcina a doi bărbaţi judecaţi într-un dosar în care unul dintre inculpaţi a fost deja condamnat la 8 ani de închisoare, iar celălalt, care a primit 4 ani de puşcărie, aşteaptă recursul în casaţie.

Ultimul sondaj de opinie plasează PNL la un scor extrem de mare în aprecierea alegătorilor:  45%. Plecat de la un modest 22% în urmă cu doar şase luni, scorul de acum este o legitimare a acţiunilor PNL, culminând cu moţiunea de cenzură, instalarea guvernului Orban şi victoria la prezidenţiale a preşedintelui Iohannis. Prilej pentru toate partidele şi pentru electorat să evalueze evoluţia politică din ultimele 3-4 luni.

acum 2 luni · comentarii (16)

Al treilea interviu al meu pentru „Adevărul“ cu unul dintre cei mai buni scriitori români în viaţă, Dan Stanca (64 de ani), se ocupă de romanul recent apărut în seria de autor dedicată de editura Vremea (al patrulea titlu), carte cu un titlu ciudat şi provocator: „Adio, România“. Fantezia (dar şi profunzimea, sagacitatea) autorului debordează în acest roman, care urmăreşte destinul „ţărişoarei“ noastre de la Marea Unire până hăt, în anul 2045.

acum 2 luni · comentarii (1)

În ultimele săptămâni, cititorii „Adevărul” mi-au predat o interesantă lecţie despre sistemul de pensii, văzut prin prisma articolelor 16 şi 47 din Constituţie, raportate la Legea 127/2019, la legislaţia din SUA şi la oleacă de bun-simţ.

acum 2 luni · comentarii (118)

All inclusive reprezintă două cuvinte cheie pentru turiştii români, mai ales în ultimii 15 ani. Dar ce înseamnă acest concept? Un complex all-inclusive reprezintă o staţiune de vacanţă, care include un minim de trei mese pe zi, băuturi răcoritoare, băuturi alcoolice, cele mai multe gratuităţi şi, eventual, alte servicii în preţ, precum transferuri, animaţie pentru copii şi adulţi etc.

acum 2 luni · comentarii (2)

Îmi pare rău că realitatea confirmă analiza pe care o publicam azi dimineaţă pe site-ul Adevarul.ro şi în care, conform informaţiilor primite de la colegi şi surse din ţări din Orientul Apropiat, vă anunţam că era extrem de posibil să punem încă un mare semn de întrebare la afirmaţia atât de des vehiculată de americani, adică sintagma „Mission Accomplished“(Misiune îndeplinită) cu care se refereau la misiunile din Irak, Afganistan şi Siria.

acum 2 luni · comentarii (45)

Pe data de 5 ianuarie 1859 în Moldova, la Iaşi, Alexandru Ioan Cuza este ales domnitor. Ceea ce va urma şochează marile imperii din regiune: cel Otoman, Ţarist şi Habsburgic. Intervenţia armată era iminentă. În mai puţin de 60 de ani românii aveau să aibă rolul principal în colapsarea şi dispariţia structurilor feudale din Europa.

acum 2 luni · comentarii (31)
Postari Recente