VIDEO Intrare umilitoare în Iaşi a simpatizanţilor PSD din Moldova. Oamenii au fost primiţi într-un cor de huiduieli şi invective

VIDEO Intrare umilitoare în Iaşi a simpatizanţilor PSD din Moldova. Oamenii au fost primiţi într-un cor de huiduieli şi invective

Protestatarii i-au apostrofat pe simpatizanţii PSD FOTO Adevărul

Sute de simpatizanţi PSD au trecut prin momente umilitoare atunci când au intrat în Piaţa Unirii din oraş, pentru a participa la mitingul organizat de partid cu ocazia Zilei Europei.

Ştiri pe aceeaşi temă


LIVETEXT DE LA EVENIMENT 

Oameni din toate judeţele Moldovei au început să ajungă la Iaşi începând cu orele prânzului. 

Accesul în Piaţa Unirii s-a făcut însă în jurul orei 14.00. Grupurile de simpatizanţi PSD au început să intre în piaţă prin mai multe locuri ce încercuiesc perimetrul unde are loc mitingul.

Dintre zona blocului Tarom, simpatizanţii PSD au fost umiliţi de protestatari, care au huiduit şi au suflat în vuvuzele. Cei veniţi la miting au fost numiţi „slugi” sau „asistaţi social”.


Pentru a putea intra în piaţa, simpatizanţii PSD au prezentat jandarmilor tichete care au fost tipărite şi oferite de organizatori.

Piaţa Unirii din Iaşi a fost înconjurată cu garduri metalice pentru ca protestatarii să nu poate intra în zona unde va avea loc mitingul. 

Într-o filmare postată pe Facebook de Cornel Maftei se observă că protestatarii au aruncat cu bancnote de 1 leu înspre simpatizanţii PSD care mergeau spre piaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: