Tineri arestaţi după o spargere. Au intrat într-o casă sub pretextul că oferă făină din partea unui partid

Tineri arestaţi după o spargere. Au intrat într-o casă sub pretextul că oferă făină din partea unui partid

ARHIVĂ.

Trei tineri au fost arestaţi după ce au dat o spargere. Au intrat într-o casă din Brad, sub pretextul că dau făină din partea unui partid politic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Duminică, după-amiază, poliţiştii din Brad au fost chemaţi în ajutor, după ce un grup de hoţi a intrat în gospodăria unei familii din municipiu.

Trei tineri, cu vârste între 21 de ani şi 28 de ani, au fost identicaţi la faţa locului şi au fost reţinuţi pentru furt calificat.

„În fapt, un tânăr de 21 de ani a intrat în curtea persoanei vătămate sub pretextul oferirii de paste făinoase, gratuit, din partea unui partid politic, după care i-a solicitat persoanei vătămate să îl însoţească şi la vecinii săi, pentru a le oferi şi lor gratuităţile. Vecinii au refuzat să primească cele oferite şi au observat că din locuinţa persoanei vătămate a ieşit un tânăr, care a fost reţinut de soţul vecinei, până la sosirea echipajului de poliţie. Poliţiştii au găsit într-unul din buzunarele tânărului de 28 de ani, care intrase în locuinţă, suma de 200 de lei, pe care o sustrăsese din portofelul victimei, păstrat într-un dulap”, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Cei trei tineri au fost puşi sub învinuire pentru furt calificat, complicitate la furt şi înşelăciune, iar împotriva lor, Judecătoria Brad a dispus, luni, arestarea preventivă pentru 30 de zile.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum trăiesc două femei în blocul fantomă din munţi: „La 79 de ani crăp lemne ca un bărbat tânăr” VIDEO

Tânăr jefuit de trei bărbaţi pe o stradă din Deva. Infractorii l-au agresat de două ori în aceeaşi seară

Traficantul care a omorât o tânără cu un cuţit de vânătoare, bolnav în închisoare. A fost trimis în judecată

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările