Rezultate Bacalaureat 2022 Hunedoara. De unde provin absolvenţii cu media 10

Rezultate Bacalaureat 2022 Hunedoara. De unde provin absolvenţii cu media 10

Liceul de Informatică din Hunedoara are doi absolvenţi cu media 10, la examenele din acest an. Foto: Primăria Hunedoara.

Au fost afişate rezultatele examenelor de Bacalaureat 2022. În judeţul Hunedoara, rata de promovare este mai ridicat faţă de cea înregistrată în anii trecuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Patru absolvenţi de liceu din judeţul Hunedoara au obţinut media 10 la Sesiunea de vară a Bacalaureatului. Rezultatele examenelor au fost afişate luni, 27 iunie.

Performanţa uimitoare pentru România a elevilor dintr-o echipă de robotică. Sunt campioni mondiali VIDEO

Au fost mândria satelor Hunedoarei. Ce s-a ales de şcolile închise în ultimele decenii VIDEO

Elevii provin de la Liceul Teoretic „Traian Lalescu” Hunedoara (doi absolvenţi), Colegiului Naţional Pedagogic „Regina Maria” Deva (un absolvent) şi Colegiul Naţional „Iancu de Hunedoara” Hunedoara (un absolvent).

Peste 160 de note de 10 au fost date elevilor din judeţ, la probele de Limba şi literatura română, Matematică, Istorie şi probele de alegere la alegere a profilului şi specializării.

În judeţul Hunedoara, rata cumulată de promovare a Bacalaureatului, înainte de contestaţii, este de 71,55%, cea mai mare din ultimii şapte ani. În urmă cu un an, ea a fost de 72,13%. La nivel naţional, rata de promovare este de 73,3%.

„Au promovat 1.622 de candidaţi, dintr-un total de 2.267 de candidaţi prezenţi. Dintre aceştia, 1533 de candidaţi provin din promoţia curentă, iar 89 de candidaţi din promoţiile anterioare”, a informat Inspectoratul Şcolar Judeţean Hunedoara.

Contestaţiile pot fi transmise luni, 27 iunie, în intervalul orar 12:00 - 18:00, inclusiv prin mijloace electronice, iar rezultatele înregistrate după soluţionarea lor vor fi anunţate vineri, 1 iulie 2022.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Inovaţia cu care elevii unui liceu ar putea cuceri lumea. Cea mai blândă metodă de sterilizare a măştilor VIDEO

Mobilizare pentru cea mai bună echipă românească de robotică, fără sprijin înainte de campionatul mondial din SUA: „Problemele ni s-au rezolvat miraculos”

Drama celei mai bune echipe româneşti de robotică, lăsată fără sprijin înainte de campionatul mondial: „Este frustrant să le spui elevilor că vor rămâne acasă”

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările