Protest al disperării. Doi oameni au urcat pe acoperişul unei clădiri şi au reclamat că sunt concediaţi abuziv

Protest al disperării. Doi oameni au urcat pe acoperişul unei clădiri şi au reclamat că sunt concediaţi abuziv

Casa Pensionarilor din Petroşani. Foto: Google maps.

Protest al disperării: doi angajaţi ai Asociaţiei Pensionarilor din Petroşani au urcat, luni, pe clădirea instituţiei şi au protestat susţinând că sunt victimele unor abuzuri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două oameni au urcat, luni dimineaţă, pe  acoperişul Asociaţiei Pensionarilor pentru Ajutor de Deces şi Ajutor Reciproc Petroşani, pentru a protesta împotriva preşedintelui asociaţiei, după ce au aflat că vor fi concediaţi, potrivit martorilor evenimentului.

O asociaţie a pensionarilor a fost jefuită. Hoţii au furat seiful cu bani din clădire

Incendiu violent la Preparaţia Coroieşti: o clădire a fost pârjolită de foc. Hoţii de fier vechi, suspectaţi

Angajat al Termocentralei Mintia găsit spânzurat. Se afla în preaviz şi urma să fie disponibilizat

„Luni, în jurul orei 08:20, Poliţia Municipiului Petroşani a fost sesizată despre faptul că doi angajaţi (în vârstă de 44 şi 54 de ani) ai unei asociaţii din municipiu au urcat pe acoperişul clădirii în care lucrează (de două etaje, din Petroşani), ca formă de protest, ca urmare a unor neînţelegeri cu angajatorul. La faţa locului s-au deplasat poliţişti, jandarmi, reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, dar şi un procuror şi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Hunedoara. În urma discuţiilor, cei doi au coborât de pe acoperiş, urmând ca revendicările acestora să fie analizate şi să fie dispuse măsurile care se impun”, a declarat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

La începutul lunii iulie, din clădirea asociaţiei pensionarilor din Petroşani a fost furat un seif în care se aflau circa 160.000 de lei. Autorii spargerii nu au fost identificaţi până în prezent.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Necazurile minerilor, „tratate” cu băi de mulţime. Diana Şoşoacă: „Le-am spus tuturor, jos masca” VIDEO

Revoltă în subteran. Minerii din Lupeni au oprit lucrul din cauza întârzierilor salariale

Ce salarii au minerii. „Pentru aceşti bani muncim într-o mizerie şi o umilinţă extraordinare” 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările