Intersecţia din Sântuhalm, în şantier. Va fi amenajat un sens giratoriu, cu peste trei milioane de lei

Intersecţia din Sântuhalm, în şantier. Va fi amenajat un sens giratoriu, cu peste trei milioane de lei

Lucrări în Sântuhalm. Foto: Primăria Deva.

Constructorii sensului giratoriu de la Sântuhalm (Deva), din intersecţia Drumului Naţional 7 cu Drumul Judeţean 687,au început lucrul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, au început lucrările de amenajare a noului sens giratoriu de la Sântuhalm (Deva), care va înlocui actuala intersecţie semaforizată dintre Drumul Naţional 7 Deva – Sibiu şi Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva.

Ordinul de începere a lucrărilor a fost emis în urmă cu o săptămână de către Primăria Deva.

Lucrările, care se vor derula pe parcursul acestui an, vizează amenajarea structurii rutiere, a trotuarelor şi zonelor verzi, construcţia unui zid de protecţie tip inel, a unui sistem de colectare şi evacuare a apelor pluviale şi realizarea instalaţiei de iluminat stradal, cu corpuri LED: Valoarea totală a investiţiei depăşeşte trei milioane de lei, fără TVA şi va fi finanţată de municipalitatea din Deva.


„Pe timpul execuţiei lucrărilor, traficul în zonă va fi dirijat prin semne de circulaţie, indicatoare, marcaje rutiere, balize de trafic, iar la orele de vârf şi de  către agenţi ai Poliţiei Locale Deva şi ai Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara. Acest sens giratoriu va asigura fluidizarea circulaţiei în condiţii de siguranţă sporită la intrarea şi ieşirea din municipiul Deva în zona Sântuhalm, fiind o zonă intens circulată care de multe ori formează blocaje în trafic”, au informat reprezentanţii Primăriei Deva.


Foto: Primăria Deva

Vă recomandăm să citiţi şi:

Imaginile rare filmate de un englez care a călătorit prin toată România în căutarea ultimelor mocăniţe VIDEO

Spectacol de gheaţă în Cheile Cernei. Cum se înfăţişează tunelul aflat în ţinutul din munţi VIDEO

Alun, satul de marmură pustiu. Secretele oazei de linişte din Ţinutul Pădurenilor VIDEO

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările