Accident rutier grav, cu trei autoturisme, la Sântuhalm, pe şoseaua Hunedoara - Deva VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU Hunedoara
FOTO: ISU Hunedoara

Un accident rutier grav, în care au fost implicate trei maşini, a avut loc miercuri în interescţia de la Sântuhalm, de pe şoseaua Hunedoara - Deva.

Trei maşini au fost implicate într-un accident rutier grav, produs miercuri, pe Drumul Naţional 7, în intersecţia cu şoseaua Deva - Hunedoara, de la Sântuhalm.

IMAGINI VIDEO DE LA ACCIDENT

„Echipele de salvare şi intervenţie ale Detaşamentului Deva, deplasate de urgenţă la locul accidentului, au găsit în mijloacele de transport două victime dintre care una încarcerată. Concomitent cu operaţiunile de descarcerare s-au desfăşurat protocoalele de stabilizare a victimelor. O femeie, cu un traumatism grav la nivelul capului, a fost extrasă de echipa de descarcerare din maşină şi transportată cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cu medic, la Unitatea de Primiri Urgenţe din Deva. Tot la unitatea spitalicească din Deva a ajuns şi cealaltă persoană rănită”, a informat Anemonda Doda, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara.

„Au fost trei victime: un bărbat de 49 de ani, cu o contuzie la nivelul genunchiului, un bărbat de 39 de ani, cu traumatism cranian şi cu o plagă contuză şi un traumatism de coloană cervicală - a fost transportat la spitalul din Deva, şi o femeie de 32 de ani cu un traumatism cranian sever, multiple plăgi escoriate, un traumatism abdominal şi de bazin - a fost stabilizată la faţa locului şi transportată la UPU Deva”, a precizat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Hunedoara.

Accident în intersecţia aglomerată de pe şoseaua Hunedoara - Deva. Semafoarele, defecte de peste două săptămâni

Giratoriu nou la intrare în Deva, pe DN 7. Încep lucrările la investiţia de peste trei milioane de lei


Primele cerecetări efectuate de poliţişti la faţa locului arată un conducător auto care se deplasa din direcţia Hunedoara - Orăştie, în zona de acţiune a indicatorului „obligatoriu la dreapta” a virat la stânga, intrând în coliziune cu două autoturisme care circulau pe DN7 (unul din direcţia Deva - Simeria, celălalt din direcţia Simeria-Deva).

 Şoferul era băut

 „Conducătorul auto care a produs evenimentul rutier a prezentat o concentraţie de 1.06 mg/l, alcool pur în aerul expirat. În urma impactului au fost transportate la spital două persoane (soţ-soţie) aflate în autoturismul care circulă din direcţia Deva-Simeria. În cauză a fost întocmit dosar penal”, a informat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

accidenthd foto isu hunedoara santuhalm

Traficul a fost blocat până la finalizarea activităţilor de stabilire a dinamicii producerii accidentului. În intervenţie au fost implicate trei echipaje ale Detaşamentului Deva, specializate în descarcerare, prim ajutor şi stingere şi două echipe ale  SAJ.


Foto: ISU Hunedoara.

accidenthd foto isu hunedoara santuhalm

A fost al doilea accident rutier petrecut în intersecţia din Sântuhalm în luna februarie. Aici, semafoarele intersecţiei între Drumul Naţional 7 şi Drumul Judeţean 687 Hunedoara – Deva, s-au defectat în dimineaţa de 14 ianuarie şi de atunci nu au mai fost reparate.

accidenthd foto isu hunedoara santuhalm

Giratoriu la Sântuhalm

La Sântuhalm (Deva), peste trei milioane de lei, fără TVA, vor fi investiţi în construcţia sensului giratoriu. Ordinul de începere a lucărilor a fost dat luni, 15 februarie. Lucrările au fost atribuite de Primăria Deva prin licitaţie publică, încă din toamna anului 2019 şi se vor derula pe 10 luni, dintre care patru luni pentru proiectare şi şase luni pentru execuţie. „În prezent cele două drumuri se intersectează într-un unghi drept. Circulaţia este reglementată prin semaforizarea intersecţiei. Actuala intersecţie nu asigură fluenţă şi condiţii de circlaţie în siguranţă, iar pe sectoarele de drum cu patru benzi trebuie asigurate participanţilor soluţii de întoarcere”, se arată în proiect.


Schiţa proiectului.

Sensul giratoriu va fi iluminat şi dotat cu sistem de colectare şi evacuare a apelor pluviale. Sensul giratoriul împreună cu benzile de intrare şi ieşire vor fi amenajate pe o lungime de circa 240 de metri, cuprinsă între podul peste râul Cerna şi strada Bisericii.

giratoriu santuhalm schita proiect sursa primaria deva

Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO Investiţie uriaşă la marginea Devei. O companie chineză construieşte o fabrică, pe 40.000 de metri pătraţi

Sens giratoriu construit la Sântuhalm, în intersecţia DN 7 cu şoseaua Hunedoara - Deva. În ce stadiu se află investiţia

Cum reuşeşte o văduvă să se bucure de viaţă în ţinutul dezolant al combinatului din Hunedoara VIDEO

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite