Cum acţionează hoţii în parcările de pe autostradă. Doi tineri au fost prinşi la scurt timp după ce au prădat un şofer

Cum acţionează hoţii în parcările de pe autostradă. Doi tineri au fost prinşi la scurt timp după ce au prădat un şofer

Intrare pe autostradă. FOTO: Daniel Guţă. ADEVĂRUL.

Doi tineri au fost prinşi la scurt timp după ce au furat mai multe bunuri şi bani dintr-o camionetă parcată într-o parcare de pe Autostrada A1. Unul dintre hoţi l-a indus în eroare pe şofer.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un tânăr de 29 de ani a anunţat Poliţia Orăştie, după ce luni, în jurul orei 2:30, în timp ce staţiona în incinta unui spaţiu de servicii amenajat pe autostrada A1 şi se odihnea în cabina autoutilitarei de transport marfă, două persoane necunoscute i-au distras atenţia şi i-au furat din cabina autoutilitarei o borsetă care conţinea un portmoneu cu mai multe acte, carduri bancare şi 500 de lire sterline.

După comiterea faptei, cei doi au plecat de la faţa locului cu un autoturism. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt, iar în urma cercetărilor au identificat doi tineri, în vârstă de 23 şi 25 de ani, ambii din  judeţul Argeş.

„Unul dintre cei doi i-a atras atenţia şoferului cu privire la faptul că partea din spate a autoutilitarei a fost desfăcută şi i s-au sustras mai multe bunuri. În momentul în care şoferul a coborât din cabină, fără a asigura portierele, pentru a verifica informaţia respectivă, celălalt tânăr a pătruns în cabină şi i-a sustras borseta.  Cei doi prezumtivi autori ai furtului au fost identificaţi de poliţişti cu sprijinul colegilor de la I.P.J. Sibiu pe autostrada A1, pe raza judeţului Sibiu, şi conduşi, în cursul nopţii trecute, la audieri, la sediul Poliţiei Municipiului Orăştie”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.

Cei doi şi-au recunoscut fapta, iar prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit persoanei vătămate. „Poliţiştii continuă cercetările, existând posibilitatea ca aceştia să mai fi comis fapte penale cu un mod de operare asemănător”, a informat IPJ Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

VIDEO „Dealul Liliecilor“ de pe şantierul Autostrăzii Lugoj - Deva: cum se lucrează pe ultimii doi kilometri rămaşi

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva: primul ecoduct a fost realizat pe Lotul IV. Leagă Munţii Apuseni de Valea Mureşului

VIDEO Imaginile de pe Autostrada Lugoj - Deva care arată cât au avansat lucrările. Când va fi finalizat Lotul 3

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: