FOTO Accident cumplit pe autostrada A1 Lugoj - Deva. O tânără a murit, iar soţul ei şi trei copii sunt răniţi 7

Accident cumplit pe autostrada A1 Lugoj - Deva. O tânără a murit, iar soţul ei şi trei copii sunt răniţi, în urma impactului dintre un microbuz şi un tractor cu remorcă.

FOTO Accident cumplit pe autostrada A1 Lugoj - Deva. O tânără a murit, iar soţul ei şi trei copii sunt răniţi Vezi comentarii 7

Semnalul de alarmă este foarte serios, e cât se poate de oficial şi a fost făcut public nu cu multe zile în urmă de autorităţile chineze, în mod clar doritoare să pună absolut totul în circuit public pentru a nu mai da ocazia apariţie unor dubii, acuzaţii şi nelămuriri persistente transformate în argumente pentru diverse teorii ale conspiraţiei, aşa cum a fost cazul pentru episodul iniţial cu noul coronavirus.

acum 4 zile · comentarii (49)

Uniunea europeană deţine un instrument financiar special, Fondul european de solidaritate, prin care poate susţine statele membre în cazul unor pagube mari provocate de dezastre naturale. E suficient ca echipa guvernamentală să pregătească un dosar bun în care să explice valoarea pagubelor şi întinderea lor şi să transmită cererea în maxim 12 săptămâni de la declanşarea catastrofei.

acum 4 zile · comentarii (9)

Vera Jourova, vicepreşedinte al Comisiei Europene, a declarat într-o discuţie cu miniştrii de Justiţie din UE că acordarea fondurilor europene, inclusiv a celor alocate pentru lupta împotriva COVID-19, vor fi condiţionate de situaţia statului de drept şi de combaterea corupţiei din statele membre.

acum 3 zile · comentarii (30)

Sub umbrela Războiului Rece dintre SUA şi China, pe care cu onestitate trebuie să-l recunoaştem, criza coronavirusului nu a făcut decât să sporească antagonismul între cele două. Sunt puţine zone de pe glob unde cele două nu sunt în conflict. Mediterana este în flăcări, iar Germania este prinsă între cele două mari puteri China şi SUA. Rusia continuă războiul hibrid împotriva Estului.

acum 3 zile · comentarii (28)

Este absolut mizerabil să profiţi de o dramă a unei mame căreia i-au fost luaţi copiii, cu un cinism de nedescris şi un populism abject, dându-i speranţa că o ajuţi când de fapt nu urmăreşti decât să-ţi faci imagine pe seama ei. Din păcate acest lucru s-a întâmplat şi a fost dus dincolo de orice limită astfel încât nu mai pot să tac pentru că românii trebuie să ştie.

acum 3 zile · comentarii (19)

„Am să-ţi zic ceva, dar nu te îngrijora. Nu e nimic grav.” Şi picioarele ţi se transformă în gelatină, stomacul începe să se învârtă şi capul parcă vrea să-ţi plece de pe umeri. Te prinzi cu mâinile de pervazul geamului şi-l priveşti pe vecinul cu tricou roz, mulat peste burta umflată de bere, şi-ţi spui că atâta timp cât el continuă să repare Loganul, nici rău nu se poate întâmpla.

acum 3 zile · comentarii (1)

Născut în 1969 la Rupea, lângă Braşov, a făcut studii de germanistică la Universitatea Bucureşti, terminate în 1994. În 1996, a absolvit programul masteral în Studii Umaniste Interdisciplinare în Limba Germană tot la Universitatea Bucureşti, completat cu un al doilea Master, în Istorie Contemporană, la Universitatea Bielefeld din Germania.

acum 3 zile · comentarii (1)

Probabil că acum parcurgem etapa în care - dincolo de dramele generate de pandemie şi de afacerile apărute prin valorificarea măştilor pentru faţă, a mănuşilor de protecţie etc. - asistăm la livrarea unor iluzii generate de entităţi geopolitice ce au şi alte scopuri, decât cele enunţate oficial, iar competiţia economică este transferată şi în presă, cu exagerări infirmate clar de viaţă.

acum 3 zile · comentarii (3)

În Valea Jiului mastodonţii de fier şi beton zac părăsiţi. Din adâncuri ies tot mai puţini oameni cu feţele încenuşate. Blocurile de locuinţe se golesc treptat. Valea resimte din plin dispariţia mineritului. Sau, ca să nu speriem oamenii, reducerea activităţii din sectorul carbonifer. Aurul negru îşi pierde în fiecare zi valoarea. Încă se mai extrage din subterane, doar că producţia anuală abia atinge performanţele zilnice din vremurile bune.

acum 2 ani · comentarii (5)

Data viitoare când vă mai ajunge pe la ureche că s-a schimbat ceva în profunzimea acestei ţări, că instituţiile statului român sunt în slujba cetăţenilor, că Statul e prietenos cu poporul şi alte prostii de genul ăsta, să deschideţi larg ochii şi să priviţi, câteva clipe, cu atenţie, în jur.

acum 4 ani · comentarii (94)

O ziaristă curajoasă, un video viral, milioane de oameni „pălmuiţi“ de conţinutul imaginilor surprinse la Straja - Valea Jiului acum două săptămâni. Anamaria Sanda este o jurnalistă care doreşte să aducă în atenţia ţării problemele cu care se confruntă această regiune uitată de conducători şi de soartă.

acum 4 ani · comentarii (2)
Postari Recente