Jaf la drumul mare. Cum furau angajaţii unei companii petroliere combustibil de la locul de muncă VIDEO

Jaf la drumul mare. Cum furau angajaţii unei companii petroliere combustibil de la locul de muncă VIDEO

sursa: Arhiva

Angajaţii unei companii petroliere au fost prinşi în flagrant în timp ce furau combustibil. În urma percheziţiilor, poliţiştii au descoperit peste 6 tone de combustibil. Patru bărbaţi au fost reţinuţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

   Potrivit IPJ Galaţi, incidentul a avut lor marţi în judeţul Galaţi. Angajaţii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi au constatat în flagrant sustragerea unei cantităţi de 350 litri combustibil petrolier (gazolină). Au urmatnouă percheziţii domiciliare în localităţile Munteni, Buciumeni, Ţepu şi Matca din judeţul Galaţi şi în Homocea din judeţul Vrancea

 
„Beneficiind de sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Serviciului Criminalistic, Serviciului Acţiuni Speciale, a Poliţiei Municipiului Tecuci, toate din cadrul I.P.J. Galaţi, dar şi din cadrul I.P.J. Vrancea, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Tecuci, au fost puse în executare un număr de 9 mandate de percheziţie domiciliară şi a 9 mandate de aducere. 
 
Activităţile au fost desfăşurate în mediul rural pe raza localităţilor Munteni, Buciumeni, Ţepu şi Matca din judeţul Galaţi şi Homocea din judeţul Vrancea”, a transmis IPJ Galaţi.

 

 
În urma percheziţiilor domiciliare efectuate, a fost identificată cantinatea de aproximativ 6,5 tone de combustibil petrolier.  În urma probatoriului administrat în cauză, faţă de 4 bărbaţi cu vârstele de 52, 55, 57 respectiv, 62 ani, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. 
 

În cursul zilei de astăzi, cei patru urmează să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă.
 
 Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările