Panică printre călătorii unui autobuz din Galaţi. Un bărbat a ameninţat două persoane cu un cuţit VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sursa: Jandarmeria Galaţi
sursa: Jandarmeria Galaţi

Scandal într-un autobuz din Galaţi. Mai mulţi călătoroi au asistat speriaţi la disputa dintre trei bărbaţi, unul dintre ei ameninţându-i pe ceilalţi doi cu un cuţit. Şoferul a văzut un echipaj de jandarmerie şi a cerut sprijinul jandarmilor.

 Incidentul a avut sâmbătă, în jurul orei 17:15. Un echipaj de jandarmerie aflat în misiune de asigurare a ordinii publice la Stadionul Oţelul, unde avea loc un meci de fotbal din Liga a III-a, a fost solicitat să intervină la un conflict ce se desfăşura într-un mijloc de transport în comun.

 Şoferul autobuzului a văzut jandarmii la stadion şi a oprit mijlocul de transport în comun în dreptul acestora, spunându-le că trei bărbaţi sunt agresivi, iar unul dintre ei a scos un cuţit şi îi ameninţă pe ceilalţi doi. Jandarmii au văzut călătorii panicaţi şi au urcat în autobuz să îi extragă pe cei trei scandalagii. 

În momentul în care a observat jandarmii, una dintre persoane, un bărbat în vârstă de 23 ani, a aruncat un cuţit printre băncile din spate ale autobuzului şi a încercat să le distragă atenţia.

 „Cei trei bărbaţi, cu vârstele de 20 ani, 23 ani şi 33 ani, au fost coborâţi din autobuz, iar cu privire la scandalul provocat aceştia au declarat că între ei s-a iscat un conflict spontan pe fondul unor neînţelegeri şi reproşuri mai vechi, iar unul dintre ei a încercat să îşi impună punctul de vedere faţă de ceilalţi doi ameninţându-i cu un cuţit cu lungimea de 21 cm, pe care îl purta pe sub tricou”, a transmis Jadarmeria Galaţi. 

Cei trei au fost duşi la sediul poliţie unde doi dintre ei au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în cuantum total de 2.000 lei pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare şi ameninţări cu acte de violenţă. 

Al  treilea individ este cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de port fără drept în mijloace de transport în comun a cuţitului. Cercetările sunt continuate de către poliţie.

 

Vă recomandăm şi:

Femeie în comă, după ce a fost lovită de un buldoexcavator. Utilajul era pe o stradă cu lucrări edilitare

Un bărbat a sunat la 112 reclamând că este bătut de fiul său. De fapt, bărbatul era beat, iar fiul era la serviciu

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite