UPDATE Poliţist înjunghiat pe stradă. Atacatorul a fugit, cu focuri de armă pe urmele lui. A fost prins în scurt timp

UPDATE Poliţist înjunghiat pe stradă. Atacatorul a fugit, cu focuri de armă pe urmele lui. A fost prins în scurt timp

Un poliţist a fost înjunghiat în abdomen de un bărbat care a fost imobilizat pe stradă, la Eforie, în seara de marţi, 26 ianuarie. Agresorul a reuşit să fugă, un alt poliţist trăgând focuri de armă pentru a-l opri. Individul a fost prins, în cele din urmă.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 23.15 Agresorul a fost prins. El se afla pe faleza din Eforie. 

Un apel venit la 112 în seara de marţi, 26 ianuarie, în jurul orei 22.20, anunţa că un bărbat se manifestă violent pe stradă, la Eforie.

O patrulă de Poliţie din Eforie s-a dus la intervenţie, pe strada Margaretei din Eforie Nord, să vadă ce se întâmplă, dar individul nu a vrut să se legitimeze, devenind recalcitrant. 

Poliţiştii au vrut să-l imobilizeze, iar el a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe unul dintre ei în zona abdominală, apoi a fugit. 

Ca să-l prindă, celălalt poliţist a folosit arma din dotare, trăgând două focuri de avertizare în plan vertical. Agresorul însă a reuşit să scape. 

Ambulanţa a fost chemată la faţa locului, poliţistul rănit este conştient şi este stabil.

La ora aceasta, poliţia a declanşat o acţiune de căutare a individului. Identitatea lui este cunoscută, el are 42 ani şi este localnic, din Eforie. 

Pe aceeaşi temă: 

Atacatorul femeii înjunghiate în Oradea a fost prins. Este fost director adjunct al Poliţiei Locale 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările