Atac sângeros la Oradea: O femeie are 5 plăgi înjunghiate, autorul e căutat de poliţişti FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti cu reflectoare şi un câine de urmă caută, duminică seara, atacatorul unei femei în vârstă de 45 ani care a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată cu 5 lovituri de cuţit în faţa unui bloc din Oradea.

UPDATE: Atacatorul femeii înjunghiate în Oradea a fost prins în noaptea de duminică spre luni, după mai multe ore de căutări. Este fost şef al Poliţiei locale iar în prezent este simplu poliţist local, în cadrul Biroului Disciplina în Construcţii şi Protecţia Mediului.

Citeşte întreaga ştire aici.

Ştire iniţială

Potrivit martorilor, incidentul s-a produs în faţa unui bloc din cartierul Prima Residence, în jurul orei 18. Femeia şi agresorul s-au certat în maşină după care au ieşit iar bărbatul a înjunghiat-o. Victima a încercat să scape, fugind înspre bloc, însă agresorul a ajuns-o în faţa intrării, unde a înjunghiat-o, din nou, după care s-ar fi înţepat pe sine şi a fugit pe jos, clătinându-se. 

Victima, în operaţie

Femeia rănită a fost preluată în stare gravă, dar stabilă, de un echipaj al SMURD Bihor şi a ajuns la Spitalul Judeţean unde a fost dusă imediat în sala de operaţie.

"Pacienta are 5 plăgi prin înjunghiere, la nivelul toracelui şi abdomenului superior. Leziunile sunt de gravitate medie şi mare, sigur va rămâne internată în spital", a declarat, duminică seara, şeful UPU-SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea.

Între timp, la locul şocantului incident, poliţişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale ale Poliţiei Bihor, colegi de-ai lor de la Poliţia municipiului dar şi criminalişti, conduşi chiar de şefii Inspectoratului, chestorul Alin Haniş şi comisarul şef Adrian Bucur au declanşat o amplă operaţiune pentru găsirea agresorului.

Echipajele au adus reflectoare şi un câine de urmă, luând la rând blocurile şi terenurile din jur.

atac

Poliţiştii "perie" întregul cartier în care s-a comis atacul. foto: ebihoreanul.ro

Ancheta e coordonată de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, şi el aflat la locul atacului. 

"Organele de poliţie, coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor efectuează cercetări la faţa locului, dar şi o acţiune de căutare a agresorului", a declarat, duminică seară, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Gligor Sabău.

Cercetările în caz, spune procurorul, se efectuează pentru tentativă la omor însă deocamdată doar faţă de faptă, suspectul nefiind prins. "Aşteptăm ca medicii să ne transmită natura leziunilor şi dacă acestea au pus în pericol viaţa victimei", a explicat Sabău.

Până duminică seara, la ora 23.00, agresorul nu a fost, încă, găsit.

 

Vă recomandăm şi: 

Atacatorul femeii înjunghiate în Oradea a fost prins. Este fost director adjunct al Poliţiei Locale

Imagini şocante cu câini ucişi şi torturaţi, găsiţi într-un buncăr de pe un câmp de lângă Oradea VIDEO

Crima care a băgat spaima într-o comună din Bihor. Doi bătrâni au fost găsiţi cu gâturile tăiate

Oradea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite