Clipe de coşmar pentru un bătrân. A fost atacat în toiul nopţii de doi tineri cu cagule

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenţi din oraşul Flămânzi au fost reţinuţi de poliţişti după ce au încercat să tâlhărească un bătrân de 86 de ani. Prezenţa de spirit a bărbatului l-a salvat de atacatori.

Un bătrân de 86 de ani, din Flămânzi, judeţul Botoşani, a trăit clipe de coşmar la începutul săptămânii. Acesta a fost la un pas de a fi tâlhărit de doi adolescenţi care au vrut să intre peste el în casă. Totul s-a petrecut luni noaptea. Doi tineri de 16 şi 18 ani, din Flămânzi şi-au pus pe cap cagule şi au plănuit jefuirea bătrânului, ştiind că locuieşte singur. Au făcut însă gălăgie când au intrat în curte iar bărbatul s-a trezit şi a reuşit să reacţioneze imediat. Acesta a blocat uşa de la locuinţă chiar în clipa în care cei doi tineri încercau să intre peste el în casă. Deşi ameninţat, bătrânul şi-a păstrat calmul iar cei doi flămânzeni au fugit în cele din urmă. Bătrânul a anunţat Poliţia iar cei doi au fost reţinuţi pentru tentativă de tâlhărie.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Treisprezece interlopi suspectaţi de şantaj, tâlhărie şi lipsire de libertate, trimişi în judecată. Victimele erau cântăreţi de manele

Autorul jafului comis la o bancă din Capitală, prins şi dus la audieri

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite