Drifturi în parcarea din Portul Tomis. Unul dintre tineri nu avea nici permis

Drifturi în parcarea din Portul Tomis. Unul dintre tineri nu avea nici permis

Portul Tomis

Doi tineri au fost surprinşi vineri în flagrant de poliţiştii locali constănţeni în timp ce executau drifturi cu un autoturism în parcarea din Portul Turistic Tomis. Fapta este cu atât mai gravă, cu cât unul dintre ei nu posedă permis de conducere.

În urma verificărilor, poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale Poliţia Locală  au întocmit proces verbal de depistare a infracţiunilor flagrante, conform art. 12 din Legea 155/2010 coroborat cu art 335 alin.1 şi art 335 alin.3 din noul Cod Penal.
 
Cei doi tineri au fost predaţi Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Constanţa în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii locali le reamintesc teribiliştilor că drifturile şi turatul motoarelor sunt interzise.
 
Şoferii care fac drifturi ilegale îşi pun în pericol viaţa, dar şi pe a celor din jur, pentru că aceste manevre atrag întotdeauna mulţi curioşi ce pot deveni cu uşurinţă victime.
 
Orice fapte care contravin legislaţiei în vigoare pot fi semnalate la numerele de telefon: 0241.484.205 şi 0341.922 - Dispecerat Direcţia Generală Poliţia Locală Constanţa sau la adresa de mail: politia.locala@primaria-constanta.ro.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările