Ultraj. Un bărbat din Fundulea, reţinut după ce şi-a bătut soţia şi pe poliţiştii care au intervenit să-i despartă

Ultraj. Un bărbat din Fundulea, reţinut după ce şi-a bătut soţia şi pe poliţiştii care au intervenit să-i despartă

Oamenii legii au intervenit, dar au fost şi ei loviţi Foto:Arhivă Adevărul

Un bărbat violent, din oraşul Fundulea, care şi-a bătut soţia, a fost reţinut de poliţişti, după ce a sărit să-i bată şi pe polişiştii chemaţi de femeie să aplaneze conflictul din familie.

Ştiri pe aceeaşi temă


Vasile D., bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ultraj asupra poliţiştilor şi violenţă în familie, a fost reţinut pentru 24 de ore. Un scandal în familie s-a încheiat cu cătuşe pentru un bărbat violent din Fundulea. După ce şi-a ameninţat şi agresat soţia, femeia, speriată a chemat poliţiştii în ajutor.  În seara de 9 noiembrie, oamenii legii au intervenit la locuinţa celor doi, în urma sesizării victimei. Fără să stea pe gânduri, suspectul i-a lovit şi pe oamenii legii.

„Cercetările au fost demarate de îndată, dosarul fiind declinat, potrivit competenţei în cazul infracţiunii de ultraj, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Lehliu Gară. La 11 noiembrie 2015, procurorii au dispus faţă de agresor măsura reţinerii pentru 24 ore.  Vasile D. a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Călăraşi, urmând să fie prezentat Judecătoriei Lehliu Gară cu propunere de arestare preventivă”, a anunţat subcomisar de poliţie, Ramona Tudor, purtător de cuvânt al IPJ Călăraşi.
 

Vă recomandăm şi:

A crescut numărul infracţiunilor de ultraj. „Poliţiştii nu se simt protejaţi de lege. Legea este la două capete”

Agresor arestat după ce a lovit un poliţist

Se majorează pedepsele pentru ultraj. Pe când şi cele pentru purtare abuzivă?

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările