Agresor arestat după ce a lovit un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov au dispus, vineri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Nicolae Ionuţ Neagu pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

„Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment, a reieşit că în data de 22.10.2015, în jurul orelor 18.45, în timp ce se afla în incinta Gării Braşov, inculpatul Neagu Nicolae Ionuţ a agresat-o pe persoana vătămată D.C., poliţist în cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Braşov – Biroul Judeţean de transporturi Braşov- Postul de Poliţie TF Braşov Călători, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu. În concret, opunându-se activităţii legale de încătuşare, inculpatul a lovit-o pe persoana vătămată, producându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 5-6 zile îngrijiri medicale”, a precizat procurorul Alina Comăniţă, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov.

Vineri, inculpatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile.

Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite