Nimeni nu este iertat. Amenzi de peste 500.000 de lei în doar 4 zile

Nimeni nu este iertat. Amenzi de peste 500.000 de lei în doar 4 zile

Poliţia, la datorie Foto:Arhivă Adevărul

La peste 500.000 de lei se ridică valoarea amenzilor aplicate de poliţişti în ultimele 4 zile. În perioada 12 – 16, nicio infracţiuni din judeţul Călăraşi nu a rămas nedescoperită.

Ştiri pe aceeaşi temă519 poliţişti, dintre care 178 de poliţişti de ordine publică, 102 de poliţie rutieră, 70 de investigaţii criminale, 39 de investigarea fraudelor, 33 pentru acţiuni speciale, 12 poliţişti de la transporturi, 5 de la arme, explozivi şi substanţe periculoase şi 80 din alte structuri au participat la zeci de razii ce au avut drept scop prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în mediul stradal, diminuarea riscului rutier şi a fenomenului infracţional.

Peste 700 de maşini, verificate

Au fost organizate şi desfăşurate 58 de acţiuni, fiind constatate 26 de infracţiuni şi au fost depistate 25 de persoane bănuite de comiterea unor fapte de natură penală, 19 dintre acestea fiind surprinse în flagrant şi 5 reţinute pentru o perioadă de 24 de ore. Trei mandate de executare a pedepsei închisorii au fost puse în aplicare, au fost efectuate 61 de filtre, fiind verificate 766 autovehicule depistate în trafic, ocazie cu care au fost reţinute 37 de permise de conducere şi retrase 25 de certificate de înmatriculare.

Totodată s-au efectuat controale privind legalitatea desfăşurării actelor de comerţ la 128 de unităţi comerciale. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 542.147 lei, iar a bunurilor confiscate se ridică la 1.925 lei.

Vă recomandăm şi:

Razii pe şosele. Poliţia, cu ochii pe şoferii care nu poartă centura de siguranţă

Razie pentru prevenirea tragediilor. Poliţia verifică dacă şoferii poartă centura de siguranţă

Viteză-record pe Autostrada Soarelui. Şmecher cu Audi A4, prins gonind cu 246 km/h

Ca vântul şi ca gândul pe şosele. 470 de şoferi, traşi pe dreapta pentru viteză excesivă

FOTO Gonind cu viteză în timp ce plouă: o şoferiţă s-a răsturnat cu maşina pe DN 68

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările