Viteză-record pe Autostrada Soarelui. Şmecher cu Audi A4, prins gonind cu 246 km/h

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr de 24 de ani, din Constanţa, a reuşit să zboare pe Autostrada Soarelui ca gândul. El a fost prins de poliţişti conducând cu o viteză-record: 246 km/h. Aflat la volanul unui bolid, un superb Audi A4 de ultimă generaţie, şoferul a uitat să mai ridice piciorul de pe acceleraţie.

La kilometrul 75, în apropiere de localitatea Drajna, aparatul radar l-a detectat. Bărbatul a fost oprit în trafic de omenii legii de la Serviciul Poliţiei Autostrăzi, în timp ce circula pe A2, cu viteza de 246 de km/h, miercuri seară, la ora 21.26. Conform poliţiştilor, şoferul iresponsabil a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 600 de lei şi 15 puncte de penalizare.

A mai fost sancţionat

Totodată, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile. Poliţiştii spun că tânărul a mai fost sancţionat contravenţional în cursul lunii martie 2012, pentru depăşire neregulamentară, fiind luată totodată măsura reţinerii permisului de conducere.” În urma contestaţiei depuse de cel în cauză, i-a fost restituit permisul de conducere până la soluţionarea definitivă a cauzei”, a anunţat IGPR.
 

Vărecomandăm şi:

Bulgarii ne dau clasă la autostrăzi. România construieşte de trei ori mai scump şi cu „viteza melcului“ comparativ cu vecinii de la sud

Record de viteză pe Autostrada Transilvania. A rămas fără carnet pentru că avea 255 de kilometri la oră

Viteza nelimitată pe autostrăzile din Germania stârneşte din nou dezbateri interne

Călăraşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite