Hoţi de curent electric, prinşi de jandarmi. Zeci de persoane, racordate ilegal la reţeaua de energie

Hoţi de curent electric, prinşi de jandarmi. Zeci de persoane, racordate ilegal la reţeaua de energie

Furt din reţeaua de energie electrică

Mai multe persoane care furau curent prin folosirea unor instalaţii improvizate racordate clandestin la reţeaua electrică s-au ales cu dosare penale, după o razie a jandarmilor şi a lucrătorilor Enel.


Acţiunea a avut loc tocmai pentru a preveni şi a combate furturile de energie electrică, pe raza localităţilor Curcani, Luica, Nana şi Frăsinet. În urma controalelor efectuate, oamenii legii au identificat 10 persoane care sustrăgeau energie electrică prin folosirea unor instalaţii clandestine racordate direct la reţeaua electrică aflată în imediata apropiere a locuinţelor. Jandarmii au întocmit actele de sesizare necesare începerii urmăririi penale pentru toate persoanele implicate în ilegalităţi.
 

Vă recomandăm şi:

Hoţii de curent de la E-On. Percheziţiile din Bârlad privind furtul de energie electrică s-au lăsat cu reţinerea unor salariaţi ai firmei de distribuţie

Şase suspecţi de furt din reţeaua dezafectată de irigaţii, reţinuţi. Printre ei se află şi un poliţist, bănuit că a dat informaţii din anchetă

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările