"Încă-i bine", ultimul spectacol din stagiunea 2015, se joacă pe 21 noiembrie

O piesă de excepţia în regia Rodicăi Popescu Bitănescu Foto:mariusgavrila.ro

După ce a debutat cu succes în dramaturgie cu spectacolul „Cinci femei de tranziţie", Rodica Popescu Bitănescu, interpretă şi regizoare, ne oferă o nouă incursiune la fel de incitantă şi de acidă în cotidian.

Ştiri pe aceeaşi temăUltimul spectacol din stagiunea culturală 2015 este piesa “Încă-I bine”, de Rodica Popescu Bitănescu. Spectacolul se joacă la sala Barbu Ştirbei, începând cu ora 18.00, iubitorii teatrului fiind invitaţi la o porţie de râs pe cinste.

Cu vervă, cu haz, dar şi cu o undă de gravitate, dialogurile dezvăluie atitudini şi comportamente confruntate cu subiecte „la zi" dintre cele mai variate: de la succesul agramaţilor în afaceri, la stupiditatea emisiunilor de televiziune, de la dependenţa de calculator, la mediocritatea clasei politice, de la hrana ecologică, la salvarea conştiinţelor prin credinţă etc. Din distribuţie fac parte: Cezara Dafinescu, Andrei Duban, Vitalie Bichir, Eugenia Maci, Eduard Adam, Oana Vânătoru, Irina Cojar, Ecaterina Nazare şi Rodica Popescu Bitănescu.
 

Vă recomandăm şi:

Nume sonore ale scenei româneşti, la stagiunea culturală. Ce piese de teatru pot fi urmărite începând cu 2 septembrie

Invitaţie la teatru. Spectacolul „Fidelitate”, o poveste despre viaţa de cuplu, reprogramat pentru luni, 11 mai

Teatru. Spectacolul în care Radu Beligan şi Maia Morgenstern apar pentru prima dată împreună pe scenă se joacă şi în Bărăgan

Radu Beligan, Maia Morgenstern şi Marcel Iureş vin la "Primăvara culturală". Ce spectacole sunt programate până pe 27 mai

Actorul Alexandru Repan, 75 de ani sărbătoriţi cu un spectacol la Teatrul Nottara

„Soţ de vânzare”, spectacol de teatru la Buzău, în weekend

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările