Teatru. Spectacolul în care Radu Beligan şi Maia Morgenstern apar pentru prima dată împreună pe scenă se joacă şi în Bărăgan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maia Morgenstern şi Radu Beligan, la finalul piesei "Leul deşertului" Foto:instaglam.ro
Maia Morgenstern şi Radu Beligan, la finalul piesei "Leul deşertului" Foto:instaglam.ro

Spectacolul care i-a adus pentru prima dată pe scenă pe maestrul Radu Beligan şi pe inconfundabila Maia Morgenstern ajunge şi la Călăraşi. Iubitorii de teatru sunt invitaţi, marţi, 10 martie, la piesa “Leul deşertului”, o comedie a cărei acţiune alertă este poziţionată în lumea plină de intrigi a unui cartel mafiot internaţional.


Radu Beligan, reper în lumea artistic din România, are o activitate impresionantă în teatru, film, televiziune şi radio, este membru de onoare al Academiei Române din 2004, iar din decembrie 2013 figurează în Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor încă în activitate pe scena unui teatru. Cariera impresionantă a actriţei  Maia Morgenstern include nenumărate personaje memorabile, apariţii în aproape 20 de filme şi roluri în seriale tv.

Spectacolul se jocă în cadrul “Primăverii culturale”, un proiect ambiţios care are loc în fiecare an la Călăraşi şi care aduce pe malul Borcei nume mari ale scenei româneşti. Spectacole de teatru, unul şi unul, sunt programate să se joace până pe 27 mai în Bărăgan. Radu Beligan, Maia Morgenstern, Alexandru Arşinel, Cristina Stamate, Vasile Muraru, Marcel Iureş, George Mihăiţă sunt câţiva dintre artiştii care vor urca pe scena sălii de cultură « Barbu Ştirbei ». Preţurile biletelor sunt în funcţie de locurile din sală: 25 lei  pentru  balcon şi  rândurile 1 şi 2, 40 lei  pentru  categoria I  şi 35 lei  pentru  categoria a II-a.  
 

Vă recomandăm şi:

Radu Beligan, Maia Morgenstern şi Marcel Iureş vin la "Primăvara culturală". Ce spectacole sunt programate până pe 27 mai

Actorul Alexandru Repan, 75 de ani sărbătoriţi cu un spectacol la Teatrul Nottara

„Soţ de vânzare”, spectacol de teatru la Buzău, în weekend

Călăraşi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite