Bătaie în curtea şcolii. De la ce s-au păruit două eleve de gimnaziu din Feldioara VIDEO

Bătaie în curtea şcolii. De la ce s-au păruit două eleve de gimnaziu din Feldioara VIDEO

Două eleve din Feldioara s-au bătut în curtea şcolii FOTO captură video

O elevă din clasa a VII-a s-a luat la bătaie cu o colegă cu un an mai mică, în curtea Liceului Petru Rareş din Feldioara. Amândouă au ajuns în faţa poliţiştilor, pentru declaraţii

Două fete şi mai mulţi profesori, au ajuns în faţa poliţiştilor, după ce elevele s-au luat la bătaie în curtea şcolii. Totul s-a petrecut la Liceul Petru Rareş, din Feldioara, iar incidentul a fost filmat de unul dintre colegi şi urcat pe reţelele de socializare. De aici, s-a sesizat, imediat, Poliţia. 
 
„Poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Feldioara s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări în vederea stabilirii şi clarificării stării de fapt. Persoanele în cauză au fost identificate ca fiind două tinere, în vârstă de 13 ani şi 14 ani. Acestea urmează a fi invitate la sediul subunităţii de poliţie, împreună cu reprezentanţii legali, în vederea parcurgerii procedurii legale, în astfel de cauze”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, agent principal Nadia Olaru. 
 
Directorul unităţii liceale a raportat ce s-a întâmplat şi la Inspectoratul Şcolar Judeţean Braşov. Potrivit celor de Inspectorat, totul ar fi pornit de la nişte înjurături adresate reciproc de fete. 
 
„La nivelul unităţii şcolare s-a constituit o comisie care va analiza situaţia şi va lua măsurile care se impun într-un astfel de incident. Ce mai pot adăuga este faptul că, în urma acestui incident, nu au rezultat victime. A fost o molestare între cele două colege care n-a durat mai mult de două, trei minute, până în momentul în care profesorul de serviciu, fiind la faţa locului, a intervenit prompt”, a precizat Valentin Bucur, purtător de cuvânt al Inspectoratului Şcolar Judeţean Braşov.
 
Cel mai probabil, fetele vor avea notele la purtare scăzute, dar vor trece şi printr-un program de consiliere, stabilit de consilierul unităţii şcolare.
 

Vă mai recomandăm: 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările