Benzinăria din Sibiu unde a fost înjunghiat un bărbat, câmp de bătaie pentru tineri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Altă agresiune comisă în Benzinăria din Sibiu unde a fost înjunghiat un tânăr din Cisnădie Foto colaj capturi video
Altă agresiune comisă în Benzinăria din Sibiu unde a fost înjunghiat un tânăr din Cisnădie Foto colaj capturi video

În urmă cu mai puţin de două săptămâni, un tânăr din Cisnădie era înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu de faţă cu zeci de martori. Incidentul şocant a scos la iveală faptul că în acelaşi loc s-au mai petrecut şi în trecut acte de violenţă.

În seara zilei de 8 februarie, un tânăr de 31 de ani din Cisnădie, aflat în localul unei benzinării din Sibiu, era agresat de trei clienţi pe motiv că „făcea curent” din cauză că tot intra şi ieşea din încăpere. 

A fost bătut cu pumnii şi picioarele, iar unul dintre agresori l-a înjunghiat de mai multe ori cu un cuţit. În urma acestui incident, Daniel Cuţitar, de 20 de ani, cunoscut drept „cuţitarul din benzinărie”, a fost arestat la domiciliu.

În urma mediatizării acestui caz, prin intermediul imaginilor surprinse de o cameră de luat vederi a sistemului de supraveghere video a societăţii, a ieşit la iveală că benzinăria din Sibiu, unde a avut loc înjunghierea, a mai fost şi în trecut scena unor violenţe. 

La finele anului trecut, s-a comis o agresiune în exteriorul societăţii, lângă pompele de benzină unde trei tineri şi-au împărţit voiniceşte pumni şi picioare. 

Scena de „1 contra 2” a fost din nou surprinsă de o cameră de luat vederi şi postată tot pe pagina de Facebook a unui fost poliţist din Sibiu, devenit între timp un vocal apărător al societăţii civile, cel care a mediatizat şi scenele cu înjunghierea. 

Imaginile surprind scene ce par desprinse dintr-un film de acţiune: trei tineri se cred într-o peliculă gen „Karate Kid”. La un moment dat apare în cadru un bărbat care încearcă să-i despartă, dar se lasă rapid păgubaş. Tot din imagini se observă că scena a avut mai mulţi martori, printre care şi un angajat al benzinăriei care a asistat ca la spectacol. Deşi în inferioritate numerică, unul dintre tineri a înţeles că cea mai bună cale de apărare este atacul. Ceilalţi doi mai mult au ripostat. La un moment dat, cad cu toţii pe jos, se ridică şi se învârt unii în jurul altora, ca într-un ring de box.  

Altă agresiune comisă în Benzinăria din Sibiu unde a fost înjunghiat un tânăr (Sursă imagini FB Marian Răduinea)

Incidentul din seara de 29 decembrie 2021 nu a fost mediatizat, deşi există voci care susţin că, în urma acestuia, unul dintre cei implicaţi în agresiune s-ar fi ales cu 30 de zile de îngrijiri medicale şi ar fi depus plângere. 

Poliţia Judeţeană Sibiu a confirmat că se fac cercetări în acest caz, dar doar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, nu pentru violenţe. Dosarul este în lucru la Poliţia Municipiului Sibiu, ancheta fiind desfăşurată sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Postarea de pe Facebook este însoţită de următorul comentariu: „Cele două acte violente înregistrate în municipiul Sibiu, în zilele de 7 şi 8 februarie (este vorba despre două înjunghieri care au avut loc în Sibiu în două zile consecutive - n.r.), reprezintă cazuri izolate, nefericite şi reprobabile, dar care nu sunt reprezentative şi nu caracterizează climatul de ordine şi siguranţă publică din municipiul Sibiu” - citatul aparţine unei persoane care are în atribuţiile funcţiei pe care o ocupă să asigure ordinea şi liniştea publică. Şi acesta este tot un caz izolat, nu? Imaginile sunt de acum o lună şi ceva, în aceeaşi benzinărie unde a fost şi incidentul cu acel „cuţitar”! Doar că nu se fac publice...!”, a menţionat, printre altele, Marian Răduinea pe contul său de socializare

Vă mai recomandăm şi: 

Urmările înjunghierii din Sibiu. Decizia surprinzătoare a magistraţilor legată de „Cuţitarul din benzinărie“

Incident şocant într-o benzinărie din Sibiu. Înjunghiat de faţă cu zeci de martori, dintr-un motiv stupid VIDEO 

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite