Ironia sorţii. Un fugar căutat de poliţie în toată ţara a fost descoperit doar după ce a dat trenul peste el

Ironia sorţii. Un fugar căutat de poliţie în toată ţara a fost descoperit doar după ce a dat trenul peste el

Bărbatul dat în urmărire generală a fost accidentat de tren FOTO ziuaconstanta.ro

Un fugar urmărit de poliţie în toată ţara a reuşit să se ascundă timp de un an de la primirea condamnării. Culmea a fost descoperit doar după ce a fost lovit de un tren.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un fugar dat în urmărire generală a fost găsit de poliţişti după ce a fost lovit de un tren în judeţul Botoşani. Este vorba despre un bărbat de 51 de ani din localitatea Saraiu,judeţul Constanţa condamnat în 2015, de Judecătoria Hârşova la 1 an şi două luni de închisoare, pentru ameninţare şi distrugere. 

Constănţeanul a fugit de pedeapsă şi a ajuns să fie dat în urmărire generală. A reuşit să se ascundă cu succes la o stână din localitatea Dângeni, judeţul Botoşani. 

Prins de tren

Culmea bărbatul a fost descoperit în urma unui incindent nefericit. Fugarul constănţean a fost lovit de trenul de pe ruta Iaşi-Dorohoi, în dreptul localităţii Dângeni. A fost grav rănit dar a scăpat cu viaţă. A încercat să scape din nou ascunzându-se la stână dar din cauza rănilor grave a fost dus cu ambulanţa la spital. Poliţiştii l-au identificat şi se asigură că nu va părăsi spitalul. În orice caz rănile sunt grave. După ce va fi externat bărbatul va fi încarcerat.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările