Focuri de armă la graniţă de nord a României. Peste 6.000 de pachete cu ţigări au fost capturate

Focuri de armă la graniţă de nord a României. Peste 6.000 de pachete cu ţigări au fost capturate

Ţigări de contrabandă  FOTO Poliţia de Frontieră Botoşani

Poliţia de Frontieră din Botoşani a pus pe fugă, cu focuri de armă, un grup de contrabandişti. Aceştia au trecut, ilegal, din Ucraina peste 6000 de pachete de ţigări. Contrabandiştii au reuşit să scape dincolo de graniţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grup de contrabandişti a fost surprins în acest weekend de poliţiştii de frontieră botoşăneni cum treceau peste graniţă o cantitate mare de pachete de ţigări de contrabandă. Aceştia operau în zona Teioasa, pe malurile Prutului, nu departe de oraşul Darabani. Poliţiştii de frontieră i-au somat să se oprească şi să se predea. Contrabandiştii au luat-o însă la fugă la vederea oamenilor legii. 

Pentru a-i opri poliţiştii de frontieră au tras mai multe focuri de armă în plan vertical. Profitând de zona împădurită contrabandiştii au fugit însă peste graniţă şi nu au mai fost prinşi. Au fost alertate în schimb autorităţile din Ucraina. În schimb, poliţiştii de frontieră au reuşit să captureze o mare parte din ţigările de contrabandă. Este vorba despre 6000 de pachete cu ţigări. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea contrabandiştilor.


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările