Focuri de armă la graniţă de nord a României. Peste 6.000 de pachete cu ţigări au fost capturate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ţigări de contrabandă  FOTO Poliţia de Frontieră Botoşani
Ţigări de contrabandă  FOTO Poliţia de Frontieră Botoşani

Poliţia de Frontieră din Botoşani a pus pe fugă, cu focuri de armă, un grup de contrabandişti. Aceştia au trecut, ilegal, din Ucraina peste 6000 de pachete de ţigări. Contrabandiştii au reuşit să scape dincolo de graniţă.

Un grup de contrabandişti a fost surprins în acest weekend de poliţiştii de frontieră botoşăneni cum treceau peste graniţă o cantitate mare de pachete de ţigări de contrabandă. Aceştia operau în zona Teioasa, pe malurile Prutului, nu departe de oraşul Darabani. Poliţiştii de frontieră i-au somat să se oprească şi să se predea. Contrabandiştii au luat-o însă la fugă la vederea oamenilor legii. 

Pentru a-i opri poliţiştii de frontieră au tras mai multe focuri de armă în plan vertical. Profitând de zona împădurită contrabandiştii au fugit însă peste graniţă şi nu au mai fost prinşi. Au fost alertate în schimb autorităţile din Ucraina. În schimb, poliţiştii de frontieră au reuşit să captureze o mare parte din ţigările de contrabandă. Este vorba despre 6000 de pachete cu ţigări. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea contrabandiştilor.


Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Doi ucraineni, surprinşi la frontieră în timp ce încercau să introducă în ţară ţigări de contrabandă. Câte pachete au confiscat poliţiştii FOTO VIDEO

Sindicatul Europol cere intervenţia CSAT, după ce  o aeronavă a contrabandiştilor ucrainieni de ţigări nu a fost reperată:  Este o problemă de securitate naţională

Botoşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri