VIDEO Dulapul inteligent care scoate femeia din încurcătură

VIDEO Dulapul inteligent care scoate femeia din încurcătură

Conceptul folosit la realizarea şifonierului high-tech a fost prima dată prezentat în filmul „Clueless“, în 1995. Daily Mail

Şifonierul inteligent, inventat de o firmă britanică, reprezintă soluţia salvatoare pentru dependenţii de cumpărături care nu au habar pe unde şi-au dosit achiziţiile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sistemul „Dulapului dinamic“ se bazează pe o şină circulară care poate fi activată cu ajutorul unui smartphone sau a tabletei, ceea ce înseamnă că orice obiect nou introdus în şifonier trebuie mai întâi fotografiat pentru ca apoi să poată fi identificat după imagine, culoare sau după data la care a fost ultima oară purtat.

Senzorii montaţi pe şină detectează locul alocat obiectului şi îl memorează. Atunci când utilizatorul caută ceva anume cu ajutorul aplicaţiei de pe smartphone, sistemul acţionează şina şi aceasta aduce în faţă obiectul vestimentar sau accesoriul solicitat.

Conceptul folosit la realizarea şifonierului high-tech a fost prima dată prezentat în filmul „Clueless“, în 1995, când personajul Cher (interpretat de actriţa Alicia Silverstone), folosea un sistem computerizat pentru a-şi alege hainele din vasta garderobă.

Ideea dulapului inteligent din filmul „Clueless“ a devenit realitate. FOTO mashable.com

Dulapul Dinamic poate fi produs la comandă de MetalProgetti, în culorile dorite de client. Cea mai simplă versiune costă 1.500 de euro, iar modelul realizat pe două niveluri poate ajunge la 3.300 de euro. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările