INFOGRAFIE Vedetele cu cele mai frumoase ţinute de pe covorul roşu de la Cannes, din 1953 şi până azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicole Kidman, Cannes 2013. FOTO Daily Mail/mediarundigital.co.uk
Nicole Kidman, Cannes 2013. FOTO Daily Mail/mediarundigital.co.uk

Brigitte Bardot a fost actriţa care a fost încoronată neoficial vedeta cu cea mai reuşită ţinută de pe covorul roşu, aşternut pentru prima ediţie a Festivalului de Film de la Cannes, în 1953. Dacă Nicole Kidman a luat „premiul“ pentru eleganţă în 2013, anul acesta zarurile încă nu au fost aruncate.

Festivalul de la Cannes a fost de la bun început scena unde au defilat nu numai oameni de film extrem de talentaţi, dar şi un adevărat podium de prezentare pentru ţinute spectaculoase, accesorizate cu bijuterii pe măsură. 

Riviera Franceză se transformă într-o capitală a modei în perioada de desfăşurare a fetivalului, iar creatorii de modă se întrec să-şi înveşmânteze muzele de pe marele ecran în rochii care reuşesc uneori să intre în istoria ţinutelor de covor roşu. 

Pentru a celebra festivalul de la Cannes în cea de-a şaptea decadă a existenţei sale, mediarundigital.co.uk cu participarea revistei Vogue, ediţia franceză, a pus la punct o infografie care reuneşte cele mai bune ţinute din ultimii 67 de ani de festival.

image

Clasice sau moderne, uneori şocante, cum este ţinuta asemănătoare cu o lenjerie intimă, semnată Jean Paul Gaultier, cu care Madonna rupe gura târgului la ediţia din 1991, ţinutele de covor roşu nu trebuie doar să vină ca turnate celor care le poartă, ci să vorbească despre personalitatea acestora.

grace

Grace Kelly, pe covorul roşu de la Cannes, ediţia din 1955. Daily Mail/ mediarundigital.co.uk

madonna

Madonna a păşit aproape goală pe covorul roşu de la Cannes, în 1991. Daily Mail/ mediarundigital.co.uk

loren

Sophia Loren, o apariţie în dantelă albă, Cannes 1961. Daily Mail/ mediarundigital.co.uk

Magazin


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri