Test Drive Ford Mustang Bullitt

Test Drive Ford
Mustang Bullitt

Dacă Mustang era întruchiparea chilipirului când venea vorba de o maşină sport în Europa, iată că Ford a decis să condimenteze şi mai mult reţeta prin introducerea pentru prima dată a versiunii Bullitt pe Bătrânul Continent. Ce semnifică Bullitt şi de ce este atât de specială această versiune aflăm în cele ce urmează.

Ţările în care poţi fi condamnat la moarte dacă eşti gay. Harta homosexualităţii în lume

Ţările în care poţi fi condamnat la moarte dacă eşti gay. Harta homosexualităţii în lume

În ultimii ani, tot mai multe ţări din lume au oferit drepturi egale cetăţenilor lor, fără a mai face discriminări în funcţie de orientarea sexuală. Totuşi, la 30 de ani de când Organizaţia Mondială a Sănătăţii a scos homosexualitatea de pe lista bolilor, există în lume numeroase state în care a fi gay este o infracţiune pedespsită cu ani grei de închsoare sau chiar cu moartea.

Test Drive DS3 Crossback 1.2 PureTech 155 EAT8

Test
Drive DS3 Crossback 1.2 PureTech 155 EAT8

În segmentul SUV-urilor de clasă mică avem o sumedenie de concurenţi, însă niciunul nu pare să-şi declare intenţiile într-un mod atât de sofisticat şi original precum DS3 Crossback. Am testat versiunea de top, cu motorul 1.2 Turbo de 155 CP şi cutie automată cu 8 trepte, pentru a descoperi pe larg universul propus de marca DS.

Ai câteva boli de care n-a auzit nimeni şi nu te pot mângâia fiindcă te scarpini compulsiv. Dincolo de otita pe care o poate identifica oricine, eşti dotat cu un gps în suflet. Pari numai frică. Ai stat o noapte întreagă într-o bodegă, singur şi în întuneric. Ai ajuns acolo furat şi bătut. Şi nu ţi-au dat să mănânci mâncare bună.

acum 2 luni · comentarii (3)

„Am să-ţi zic ceva, dar nu te îngrijora. Nu e nimic grav.” Şi picioarele ţi se transformă în gelatină, stomacul începe să se învârtă şi capul parcă vrea să-ţi plece de pe umeri. Te prinzi cu mâinile de pervazul geamului şi-l priveşti pe vecinul cu tricou roz, mulat peste burta umflată de bere, şi-ţi spui că atâta timp cât el continuă să repare Loganul, nici rău nu se poate întâmpla.

luna trecuta · comentarii (1)

De la an la an, turismul de aventură devine tot mai popular. Este consecinţa alocării unui procent tot mai mare din venituri către activităţile recreative, a preţului accesibil al echipamentului sportiv şi a experienţelor Outdoors la cheie oferite de tot mai mulţi furnizori de servicii. Cât de sustenabil este însă acest trend pe termen mediu şi lung?

acum 2 luni · comentarii (2)

Noţiunea de compromis în relaţie este perceput ca având sens negativ, mai ales astăzi când majoritatea oamenilor apreciază şi pun mare accent pe independenţă şi libertate. Femeile sunt în mai mare măsură dispuse către compromis de dragul relaţiei, al stabilităţii, al familiei. Bărbaţii însă percep ideea de compromis ca un atac direct la propria independenţă.

acum 3 luni · comentarii (4)

Până la 8 ani am locuit într-un bloc de nefamilişti de la periferia Braşovului. Mi-am însuşit termenul de „nefamilist” la fel ca terminaţia adresei la care se afla blocul: „bis”. Le repetam pe amândouă pe ca nişte adevăruri absolute, cu toate că termenul de „nefamilist” nu avea nicio reprezentare în capul meu, că-n blocul în care am copilărit trăiau mai multe familii decât nefamilii.

acum 3 luni · comentarii (7)

Pe măsură ce starea de izolare impusă se prelungeşte, resimţim cu toţii nevoia de spaţiu fizic şi psihic, din ce în ce mai mult. Dacă la începutul perioadei ne-am ocupat timpul cu activităţi la care visam de mult dar pe care nu am avut timp să le realizăm, acum ne aflăm într-o stare de saturare faţă de propriul cămin, spaţiu, rutină zilnică.

acum 3 luni · comentarii (6)

Am să vă plictisesc în această perioadă cu normalitatea mea... din cantonament. Cu alte cuvinte fac eforturi pentru a-mi desena şi ocupa noul stil de viaţă, cel în care #stămacasă. Va fi un serial de scrieri pe care-l dedic băieţilor din Racing League Romania pentru treaba fabuloasă pe care o fac... de la organizarea sesiunilor de antrenament, serverele pentru cele trei curse... la pregătirea cursei mari din fiecare duminică .

acum 4 luni · comentarii (3)
Postari Recente