VIDEO Cum se curăţă corect şi rapid rodiile, pepenele şi kiwi

Fructele pe care le-am mâncat greşit în tot acest timp. Cum procedează specialiştii

Dacă v-aţi întrebat vreodată cum se poate curăţa rapid o rodie fără să vă pătaţi hainele şi să stropiţi totul în jur, există o metodă foarte simplă. Aflaţi cum se taie corect şi alte fructe, precum pepenele roşu, mango şi kiwi.

Ştiri pe aceeaşi temă

O singură rodie asigură 40% din doza zilnică de vitamina C necesară unui adult. Seminţele roşii au mai mulţi antioxidanţi decât ceaiul verde, dar, în ciuda proprietăţilor nutritive şi a gustului foarte bun, mulţi oameni evită să cumpere rodii pentru că se curăţă greu. Există o metodă prin care putem scoate seminţele fără să pătăm totul în jurul nostru. Fructul se taie pe jumătate şi se „scutură“ apoi lovind în fiecare bucată cu o lingură de lemn.

Rodia nu este singurul fruct pe care oamenii îl curăţă greşit. Un alt exemplu este kiwi, pe care cele mai multe persoane îl curăţă ca pe un cartof. Este mult mai rapid şi mai uşor să tăiem un capăt al fructului, iar apoi să desprindem pulpa cu ajutorul unei linguri.

Filmuleţul de mai jos ne învaţă cum să curăţăm aceste două fructe, dar şi portocalele, mango, căpşunile sau penenele roşu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările