Hamburgerul de categorie grea are un diametru de 30 de centimetriHamburgerul de categorie grea are un diametru de 30 de centimetri

Produsul este unul dintre cei mai mari hamburgeri vânduţi în Europa FOTO: Shutterstock

Unii îşi păstrează silueta cu mult efort şi apă plată, aţii nu au nicio problemă să consume mii de calorii. Dar pentru cine a fost creat hamburgerul uriaş care conţine peste un kilogram de carne tocată şi 12 felii de bacon?

Ştiri pe aceeaşi temă

Burgerul-monstru – unul dintre cei mai mari burgeri serviţi într-un restaurant din Europa – a fost inclus de curând în meniul unui local din Anglia, potrivit dailymail.co.uk. Preparatul conţine 1,3 kilograme de carne tocată, 12 felii de bacon, 12 inele de ceapă şi 12 felii de brânză topită.
Deşi hamburgerul are un diametru de 30 de centimetri, clienţii care l-au comandat nu s-au plâns de dimensiunile lui l-au consumat în întregime. Produsul a strârnit, însă, şi unele reacţii mai puţin obişnuite. Unii oameni au început să ţipe când l-au văzut, a declarat proprietarul restaurantului.
Deşi impresionant prin dimensiunile sale, acest burger nu este nici pe departe cel mai mare din lume. Potrivit MSN, recordul este deţinut de un burger preparat în California, care cântăreşte 351 de kilograme, are o înălţime de 91 de centimetri şi un diametru de 1,5 metri.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: