TV

«Turişti de profesie»

«Turişti de profesie»

În familia RalucăiMoianu, toţi au aceeaşi pasiune Anca Bejan Pe Raluca Moianu o vedeţi în fiecare duminică la Romantica, unde prezintă show-ul care a consacrat-o la tv, "Iartă-mă!". De

TV

≥ Rupiţă, în Moldova

≥ Rupiţă, în Moldova

Aflat în vacanţă în Moldova alături de logodnica sa, vedeta PRO TV s-a bucurat foarte tare cπnd a descoperit că la hanul la care a ales să înnopteze era în plină desfăşurare o nuntă.

TV

Nicolaescu face un alt comisar

Nicolaescu face un alt  comisar

Sergiu Nicolaescu nu se dezminte, punπndu-şi încă o dată în valoare talentul de regizor, scenarist şi actor, în noua producţie "Supravieţuitorul". Larisa Olinici Filmul e o continuare

TV

Cameră de pictură

Cameră de pictură

Are un castel, este prinţesă şi îi place să picteze în cea mai înaltă cameră din cel mai înalt turn. Nu e o poveste dintr-un basm cu zmei şi zπne, ci un fapt real din Bucureşti.

TV

Panariţiul

Panariţiul

Înroşirea pielii din jurul unghiei reprezintă, pentru multe persoane, un fleac. O greşeală de manichiură, pedichiură sau o înţepătură banală, care va trece cu timpul. După o zi,

TV

Îndrăgostit de Paris

Îndrăgostit de Paris

Adi Bucur, prezentatorul ştirilor de la Prima TV, s-a îndrăgostit iremediabil de... Franţa. Ştiristul tocmai a revenit dintr-o vacanţă de 13 zile şi, spune el, se va întoarce şi la

TV

Vacanţa perfectă

Vacanţa perfectă

Magda Pălimariu, prezentatoarea rubricii "Vremea" de la PRO TV, şi iubitul ei, Alex, au avut o vacanţă exact aşa cum şi-au dorit: perfectă. "N-am vrut deloc o vacanţă zbuciumată!

TV

Nicolaescu face un alt comisar

Nicolaescu face un alt comisar

Cristi Iacob are rolul şoferului comisarului Moldovan. În prima zi de filmări, el a condus un Mercedes din 1974 Sergiu Nicolaescu nu se dezminte, punπndu-şi încă o dată în valoare

TV

Se credea un Picasso

Se credea un Picasso

Rulează la Bucureşti (Hollywood Multiplex, Movieplex şi Cityplex) În această peliculă plină de suspans, un criminal în serie pândeşte şi ucide femei în modul cel mai crud şi ingenios.

TV

Evan Atotputernicul

Evan Atotputernicul

După succesul pe care l-a avut cu pelicula "Dumnezeu pentru o zi", regizorul Tom Shadyac a revenit cu o altă comedie savuroasă, "Evan Atotputernicul". Putem spune că acest film e o

TV

Simpsonii - filmul

Simpsonii - filmul

Familia Simpson a avut una dintre cele mai lungi vieţi pe micile ecrane: 17 sezoane. Dar iată că, în sfπrşit, celebrul serial de desene animate ajunge în cinematografe, datorită

În noaptea de 26 spre 27 martie, în aşteptarea Premiilor Gopo, pe la 4 dimineaţa, ora României, putem urmări, simultan cu Statele Unite şi alte peste 125 de ţări din lume, pe Canalul AMC, primul episod dintre cele 10 care ilustrează un roman-thriller extraordinar, din 2007, scris de Dan Simmons şi creat, cinematografic, de producătorii executivi Ridley Scott, David Kajganich şi Soo Hugh.

acum 3 luni · comentarii (1)

Nici nu apucasem încă să public comentariul despre decizia Comitetului Director al Televiziunii Române de a interzice selectiv şi discriminatoriu colaborările cu alte instituţii media ale angajaţilor instituţiei şi, iată, am aflat că aceiaşi interimari, numiţi în funcţii de pixul, la fel de tranzitoriu al d-nei Doina Gradea, au mai făcut o nefăcută. S-au mai dat o dată în stambă.

acum 4 luni · comentarii (11)

În urmă cu aproape o lună şi mai bine, cândva prin preajma Crăciunului, doamna Doina Gradea, director general al Societăţii Române de Televiziune, iar a luat lumina de la domnul Cristian Zgabercea. Şi el, precum dl. Darius Vâlcov, un om de o valoare rară fiindcă e trimis în judecată pentru o mulţime de matrapazlâcuri comise sub înaltul patronaj al d-lui Nicuşor Constantinescu, bolnavul închipuit de la Constanta.

acum 4 luni · comentarii (8)

Ieri m-am uitat pentru câteva ore la Antena 3 în perioada de maximă audienţă. Mă uit de vreo şase luni constant atât la Antena 3, cât şi la RTV. Documentez felul în care cele două posturi de televiziune influenţează opinia publică şi rezultatele eforturilor jurnaliştilor de la Antena 3 şi de la RTV şi ale invitaţilor acestora de a promova o agendă pe care eu o percep ca fiind toxică.

acum 11 luni · comentarii (46)

La două săptămâni de la intrarea în vigoare a noilor grile de programe ale fostei Televiziuni publice din România, devenită din ianuarie, prin voinţa majorităţii parlamentare care a dus la îndeplinire ordinele lui Liviu Dragnea, o Struţo-Cămilă, mai precis un neprecizat, dar pernicios amestec între Televiziune de Stat, Televiziune de partid şi Televiziune guvernamentală, se pot trage câteva concluzii.

acum 1 an · comentarii (10)

De la 1 aprilie (nu, nu e nici o păcăleală) TVR a început - se zice - o viaţă nouă. S-a văzut cu datoriile plătite graţie alocaţiei bugetare hotărâte de guvernul Grindeanu. Plătită din banii contribuabililor amăgiţi că nu mai achită taxa de abonament. Şi, vorba unui articol din revista Forbes, după această minunată veste, instituţia din Calea Dorobanţi o ţine tot într-o sărbătoare.

acum 1 an · comentarii (7)

La mijlocul lunii aprilie, mai exact începând cu data de 17, principalele canale (TVR 1 şi TVR 2) ale Televiziunii publice din România - spuneţi-i pe mai departe cum vreţi, cum vă este la îndemână sau cum vă mai amintiţi numele îmbătrânitei, abandonatei instituţiei a cărei primă ieşire în eter s-a produs la 31 decembrie 1956 - vor funcţiona în conformitate cu noi grile de programe.

acum 1 an · comentarii (32)
Postari Recente