Survivor All Stars 2024. După unificare numele ales de concurenți pentru trib este Los Bandidos. TJ Miles a reușit să câștige primul colan după unificare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul de eliminare a ținut până târziu iar aceștia trebuie să se trezească în fiecare dimineață pentru a merge pe insulă, după jocul din ediția precedentă aceștia s-au trezit cu greutate și lipsiți de energie. TJ Miles a reușit să câștige colanul de imunitate, potrivit ProTV.    

Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial
Survivor România FOTO: Facebook/survivorromania.oficial

TJ Miles a reușit să câștige colanul de imunitate după ce a fost cel mai bun, în acest context al competiției jocului. 

Unificarea și jocul de eliminare din ediția precedentă la sfârșitul căruia, competiția a luat sfârșit pentru Ana Maria Pal, toți concurenții rămași au înțeles că noile etape vor fi chiar mai dificile decât cele de până acum.

Zanni consideră că merită să ajungă în finala competiției și deja lucrează la o strategie favorabilă care să-i permită să ajungă acolo unde își dorește. 

Cei  unsprezece concurenți rămași în competiție sunt mânați de un singur obiectiv și anume să lupte până la capat spre marele trofeu. Iancu cu mustața sa a reușit să facă glume și să dea un nume noului trib și anume Los Banditos (bandiții), nume oferit de Delea încă din zorii zilei, Zanii a apreciat ideea numelui.

Ziua a început cu o serie de comentarii la adresa lui Andrei Ciobanu și faptul că acesta ar acționa după cum bate vântul. În replică, Andrei a explicat însă că nu a fost vorba de o strategie, ci că a încercat să fie cât mai corect. De asemenea, acesta a spus că se consideră în continuare Războinic. 

Provocările vor fi la tot pasul iar duelurile vor fi cele care își vor spune cuvântul, asta pentru că pe zi ce trece competiția crește și toți vor să își crească șansele de câștig al trofeului.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite