Survivor All Stars 2024, 10 aprilie. Echipa roșie a câștigat la Jocul pentru Recompensă. Zanni aruncă o nouă înțepătură

0
Publicat:

Jocul pentru Recompensă de ieri a fost câștigat de Faimoși, care pe lângă o masă pe cinste au putut să se bucure și de o ședință de echitație. Dar nu toți au beneficiat...

Foto: ProTV
Foto: ProTV

Fiecare membru al echipei Faimoșilor în parte a avut șansa de a călări, Dar nu toți au fost încântați de această șansă.

Ana Porgras a refuzat din start să se urce pe cal (dar până la urmă s-a lăsat cu greu convinsă), Ștefania Stănilă abia aștepta momentul pentru că iubește animalele, iar TJ Miles a spus că s-a simțit pur și simplu „ca un rege”.„Reward-ul ăsta s-a potrivit mănușă pentru mine pentru că mie îmi plac foarte mult animalele”,a spus Ștefania Stănilă.

Și TJ Miles s-a bucurat de experiența unică pe care a câștigat-o în urma Jocului pentru Recompensă de ieri.„M-am simțit ca un rege pe cal! M-am simțit binecuvântat”, a spus faimosul.

Pentru Zanni, ședința de echitație a fost și prilej de a arunca o altă înțepătură la adresa lui Andrei Ciobanu, care i-a intrat în vizor de când s-a reîntors în concurs și a intrat în echipa Războinicilor. „Toți caii au personalitate, la fel ca noi, oamenii! Eu am picat pe un cal mai cu tupeu. Mi-a amintit de Ciobanu”, a spus Zanni.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite